Stimata Doamna! poate parea hilara prezentarea mea....dar,va spun pe indelete cum sta treaba...deci,pana sa vina acest individ care a confiscat efectiv functia de presedinte al blocului...debransarea se facea astfel...este depusa cerere de debransare catre Radet in numele asociatiei iar,locatarii care doresc sa se debransseze vin cu o notificare catre asociatie iar presedintele semneaza luarea la cunostinta,,,,atat! mie nu vrea sa imi semneze ...asta dupa ce cu o saptamana inainte ii semnase vecinului de mai sus...e vorba de rea vointa aici si razbunare...atat..si deschisesem un alt topic pe tema alegerii presedintelui de bloc ,,,acel individ care nici macar nu locuieste in bloc...el stand la casa undeva la cateva case mai jos de blocul nostru...si pt o informare mai corecta a situatiei....va spun ca in ultimii 30 de ani s au ales presedinti numai de la ultima scara (F ) unde au locuit si locuiesc fosti militieni ,securisti si alte cadre ale M..A.I...nu vi se pare suspecta totusi treaba?.....deci...un individ ,recent pensionat din Politie....cercetat disciplinar ,apare la bloc,,facandu presiuni asupra fostei administratoare ,,agresand - o fizic...impiedicand o la un moment dat sa intre in sediul unde se incasau banii....si apoi sustrage documente contabile dand vina pe fosta administratie ca au sustras actele? toate aceste pot fi dovedite...exista dosare depuse la Politie.....judecati pe rol si actiuni in instanta...nu vorbesc aiurea si nici bat campii...am mai spus o si viceprimarului....de acum incolo ..la alegerea presedintilor de bloc ar trebui sa li se faca control psihologic...
[ link extern ]