Buna ziua! mi am pus centrala pe gaz si vreau sa ma debransez de la Radet....dar ma lovesc de refuzul presedintului de asociatie cu care sunt in conflict....a semnat la toata lumea ca e de acord ,numai mie nu vrea sa imi semneze si ma indruma sa fac cerere directa Radet.....dar asta tot implica semnaturi din partea lui.........ce pot face in cazul asta,ma sfatuieste cineva?
Aveti dreptul de a da în judecata asociația.
Mergeti la avocat ca sa faca mai întâi o notificare și poate rezolvati fără proces.
Daca vede ca apelati la avocat este posibil sa rezolvati.
Eu am rezolvat de multe ori fără procese problemele cu asociațiile de proprietari intrucat înțelegeau ca este lata treaba dacă intervine avocatul.
Când se merge la avocat se analizează tot inclusiv actele.
Se numește consultanta juridica sau consultatie juridica.
Apoi, avocatul face ce are de făcut.
Nici nu e de mirare ca se încalcă drepturile la cata cultura juridica exista în România.
Trebuie mers imediat ce exista probleme la avocat.
Trebuia sa meargă la avocat mai înainte de a monta centrala pentru ca este deja montata din câte am înțeles.Deci, deja este cam târziu pentru a merge la avocat dar oamenii nu știu când sa mearga la avocat.
În mod normal trebuia sa meargă la avocat de dinainte de a monta centrala.
Așadar, deja ajunge foarte târziu la avocat și a încurcat lucrurile prin propria sa greșeală.
Debranșarea se face ca regula de dinainte de a monta centrala...si cu titlu de mare excepție ulterior...fie vorba între noi...
Am anuntat Doamna Administrator ca doresc sa ma debransez de la Radet si ca imi voi monta centrala...mi s a zis ca trebuia sa anunt cu mult timp inainte , cand s a tinut Adunarea Generala....i am replicat ca eu lucrez offshore...(desi stia asta demult)si ca nu am cum sa fiu la adunari din moment ce sunt plecat 28 de zile pe MARE...atunci mi a zis sa completez o adeverinta in care sa isi puna semnatura executantul lucrarii care ulterior va fi semnata de presedintele de asociatie....nu s a intamplat...(din rea intentie din moment ce altor locatari le a dat semnatura cu acordul....aici e vb si de discriminare...
Am anuntat Doamna Administrator ca doresc sa ma debransez de la Radet si ca imi voi monta centrala...mi s a zis ca trebuia sa anunt cu mult timp inainte , cand s a tinut Adunarea Generala....i am replicat ca eu lucrez offshore...(desi stia asta demult)si ca nu am cum sa fiu la adunari din moment ce sunt plecat 28 de zile pe MARE...atunci mi a zis sa completez o adeverinta in care sa isi puna semnatura executantul lucrarii care ulterior va fi semnata de presedintele de asociatie....nu s a intamplat...(din rea intentie din moment ce altor locatari le a dat semnatura cu acordul....aici e vb si de discriminare...
Debransare radet
vioviod
Doresc sa ma debransez de la Radet si in urma parcurgerii primilor pasi ( am acordul de principiu al Asociatiei de Proprietari si al vecinilor cu perete ... (vezi toată discuția)