avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! mi am pus centrala pe gaz si vreau sa ma ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! mi am pus centrala pe gaz si vreau sa ma debransez ...

Buna ziua! mi am pus centrala pe gaz si vreau sa ma debransez de la Radet....dar ma lovesc de refuzul presedintului de asociatie cu care sunt in conflict....a semnat la toata lumea ca e de acord ,numai mie nu vrea sa imi semneze si ma indruma sa fac cerere directa Radet.....dar asta tot implica semnaturi din partea lui.........ce pot face in cazul asta,ma sfatuieste cineva?
Cel mai recent răspuns: Mihaita30ct , utilizator 00:26, 26 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-am spus ca este necesar un proces dacă nu se rezolva amiabil.
Va fi insa subminat președintele dacă asociația va avea de achitat mii de lei și cei din bloc vor plăti din buzunarul lor.

Eu am niște procese în urma cărora președintele a demisionat pentru ca asociația a avut de dat mulți bani clientului meu dar apoi s-a răzgândit și a fost reales.
Acum voi anula treaba cu alegerea lui pentru ca îmi incurca cu ceva clientul si trebuie sa dispară din peisaj.

Eu actionez pentru clienții mei pe toate părțile și uneori seamănă cu politica externa a marilor puteri ale planetei ceea ce fac.
Mulți oameni se supăra pe.mine ca intervin în treburile lor interne.
Insa, dreptul este foarte extins în anumite cazuri și se impune asa ceva fiind spre binele tuturor și nu a unei minorități dictatoriale.
Ultima modificare: Marți, 24 August 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Este hilara prezentarea dv
Daca nu ati parcurs procedura legala de debransare ,daca nu aveti acordul asociatiei de proprietari si al furnizorului de agent termic-cum ati pus centrala pe gaz??
Initial,notificati oficial asociatia de proprietari-prin reprezentant legal sa asigure eliberarea acordurilor pentru cererile intemeiate-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Pentru corecta dv informare studiati responsabil disp L nr 196/2018 administratorul de imobil este angajatul asociatiei dde proprietari cu limita de competenta executionala
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care este factor decizional
Stimata Doamna! poate parea hilara prezentarea mea....dar,va spun pe indelete cum sta treaba...deci,pana sa vina acest individ care a confiscat efectiv functia de presedinte al blocului...debransarea se facea astfel...este depusa cerere de debransare catre Radet in numele asociatiei iar,locatarii care doresc sa se debransseze vin cu o notificare catre asociatie iar presedintele semneaza luarea la cunostinta,,,,atat! mie nu vrea sa imi semneze ...asta dupa ce cu o saptamana inainte ii semnase vecinului de mai sus...e vorba de rea vointa aici si razbunare...atat..si deschisesem un alt topic pe tema alegerii presedintelui de bloc ,,,acel individ care nici macar nu locuieste in bloc...el stand la casa undeva la cateva case mai jos de blocul nostru...si pt o informare mai corecta a situatiei....va spun ca in ultimii 30 de ani s au ales presedinti numai de la ultima scara (F ) unde au locuit si locuiesc fosti militieni ,securisti si alte cadre ale M..A.I...nu vi se pare suspecta totusi treaba?.....deci...un individ ,recent pensionat din Politie....cercetat disciplinar ,apare la bloc,,facandu presiuni asupra fostei administratoare ,,agresand - o fizic...impiedicand o la un moment dat sa intre in sediul unde se incasau banii....si apoi sustrage documente contabile dand vina pe fosta administratie ca au sustras actele? toate aceste pot fi dovedite...exista dosare depuse la Politie.....judecati pe rol si actiuni in instanta...nu vorbesc aiurea si nici bat campii...am mai spus o si viceprimarului....de acum incolo ..la alegerea presedintilor de bloc ar trebui sa li se faca control psihologic...[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 26 August 2021
Mihaita30ct, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la instalarea unei centrale termice de apartament dahole dahole Buna seara, va rog sa imi spuneti daca la instalarea unei centrale termice de apartament este nevoie de acordul vecinilor directi. am depus o cerere de ... (vezi toată discuția)
Debransare legala? ilegala? marioos marioos Buna ziua! Mi-am achizitionat de curand un apartament in care vreau sa-mi montez o centrala termica din mai multe motive: in iarna asteptam un copil, ... (vezi toată discuția)
Debransare radet vioviod vioviod Doresc sa ma debransez de la Radet si in urma parcurgerii primilor pasi ( am acordul de principiu al Asociatiei de Proprietari si al vecinilor cu perete ... (vezi toată discuția)