avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Activitate eusimama

Activitate eusimama

Discuție PV ITM
Buna. Am primit de cateva zile un PV de la itm legat de decesul unei rude. In paralel si politia se ocupa de cercetarea evenientului. Concluzi itm e de departe aberanta. O pot contesta? Exista un termen limita?
In urma decesului tatalui ne-a ramas (suntem 3 frati) o masina. Ce trebuie sa facem pentru a putea trece masina pe numele meu, in cazul in care nu ne putem intalni curand? - decizie de comun acord de altfel. Unul dintre ei este intr-o alta tara, iar celalat este in alt judet.
Răspuns la discuția Student angajat
Multumesc.
Discuție Student angajat
Buna. Recent am absolvit un master iar curand ma voi inscrie la un altul, forma: zi-taxă. Aş dori să aflu dacă acest lucru poate aduce vreun beneficiu dacă doresc să mă angajez pe perioadă nedeterminată? Pot primi vreo primă sau facilitate? Menţionez ca nu primesc indemnizaţie de şomaj, sunt doar un absolvent în căutarea unui loc de muncă şi viitor student.
Mulţumesc anticipat :)
Răspuns la discuția Pensie urmas
Multumesc frumos!
Discuție Pensie urmas
Buna. În iunie am terminat masterul - 5 ani am studiat la buget. În iulie a murit tata în urma unui accident de muncă. Aş dori să mă înscriu la un alt master acum în septembrie. Pot beneficia de pensie de urmaş dacă sunt la al doilea master şi aş dori să urmez studiile ca învăţământ la distanţă? Cum se calculează pensia în cazul acesta?
Mulţumesc anticipat.