avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Activitate patrichenicuta

Activitate patrichenicuta

patrichenicuta a scris:

Societatea se numește Navrom ,din Galați
Ipa sau prodcoop,meteor ,,sunt 3 societati
Cornel Vasile a scris:

Despre ce societate este vorba?

Dar dacă exista o grila de salarizare iar cu funcția mea ma incadrez dar cu fel mai mic venit din grila pt funcția mea ,,este posibil ca salariile sa fie diferențiate având aceeași funcție???și salariu diferit???

Bună seara, suntem divorțați și avem un copil de 8 ani ,,fostul sot dorește sa îmi de-a de bună voie custodia totala a copilului ce trebuie sa fac ,unde sa merg și cât ar costa?
Societatea se numește Navrom ,fin Galați

Cornel Vasile a scris:

Despre ce societate este vorba?

Cum pot afla dacă o societate a plătit contribuțiile sau nu ,,unde ms pot adresa?
Unde pot găsi arhiva unei firme care sa desființat,,,,?
Salariu minim pe economie se aplică pt toată lumea??? Sau doar pt o anumita categorie??? Sunt societăți care nu au mărit,,este legal?(societatea fiind privată)Mulțumesc frumos!
Bună ziua ,sunt în șomaj de 3 luni ,,dacă m a angajez acum cu CIM pe 3 luni pt ca asa prevede legea,,voi primi 30%din indemnizație,,??? și pe ce perioada? Mulțumesc anticipat!
Ok dar perioada de 45 de zile este depășită de mult,,,,,pe data de 17 mai am fost date în șomaj toate casierele și a fost anulat postul ,,acum după 2 luni au reangajat doar pe una dintre casiere ,,,întrebarea mea este dacă e legal asa ceva????

Somajul nu se mai considera vechime la pensie?