avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua ,sunt în șomaj de 3 luni, dacă ma ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua ,sunt în șomaj de 3 luni, dacă ma angajez acum ...

Bună ziua ,sunt în șomaj de 3 luni ,,dacă m a angajez acum cu CIM pe 3 luni pt ca asa prevede legea,,voi primi 30%din indemnizație,,??? și pe ce perioada? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 10 Septembrie 2024
Numai în cazul angajării pe durata nrdeterminata primiti..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 72 din legea nr. 76/2002 mclaudiu mclaudiu LA MULTI ANI ! ...tuturor si in special \" ION \"- ilor..... Sotia mea a fost in somaj, dara reusit sa se angajeze mai devreme de cele 30 de zile conf. ... (vezi toată discuția)
Angajare din somaj pe perioada determinata boruzidoina boruzidoina Buna ziua , sunt in urmatoarea situatie,incepand cu data de 04.01.2013 sunt inregistrata ca somer ,nu am primit inca indemnizatia ,cred ca in februarie ... (vezi toată discuția)
Somaj iulia_iuliana iulia_iuliana Sunt in somaj. Daca ma angajez nu mai primesc indemnizatia de somaj.? As dori insa sa stiu in cazul in care firma la care m-am angajat se inchide mai primesc ... (vezi toată discuția)