avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, suntem divorțați și avem un copil de 8 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, suntem divorțați și avem un copil de 8 ani, fostul ...

Bună seara, suntem divorțați și avem un copil de 8 ani ,,fostul sot dorește sa îmi de-a de bună voie custodia totala a copilului ce trebuie sa fac ,unde sa merg și cât ar costa?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:29, 30 Martie 2025
Nu există în lege nici o custodie de nici un fel . Tatăl copilului știe de fapt de înseamnă pentru copil autoritatea părintească comună, sau exclusivă`?
Numai la JUDECĂTORIE puteți tranșa problema AUTORITĂȚII PĂRINTEȘTI a copilului.

La NOTAR este obligatoriu să exercitați în COMUN autoritatea părintească.
Ultima modificare: Duminică, 30 Martie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord elushk elushk Eu si sotul meu am decis sa divortam cat mai repede intr-un mod cat mai amiabil ,deci vom avea un divort de comun acord . Avem impreuna si o fetita care va ... (vezi toată discuția)
Divort 2009, rejudecare pentru obtinere autoritate parinteasca comuna merlin12 merlin12 Buna ziua, Fratele meu a divortat in 2009. In urma divortului, fosta sotie a ramas cu copilul (pe atunci legea nu dadea castig de cauza si tatilor) si cu ... (vezi toată discuția)
Procura copil MadalinaM1981 MadalinaM1981 Buna ziua. In urma divortului am cedat custodia total fostului sot, pentru copilul nostru. Copilul imi cere procura sa iasa din tara( are 14 ani). Mai pot ... (vezi toată discuția)