avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Activitate adrianaszilagyi

Activitate adrianaszilagyi

Buna ziua!
Pacienții oncologici în concediu medical au dreptul să beneficieze de majorarea de salariu la nivel de compania în care lucrează? Mulțumesc!
Documentele si dosarele, registrele si evidentele se afla in biroul administratorului. In urma unor demisii nu avem Comitet Executiv, unul din scopurile Adunarii Generale fiind si acesta: (re) alegerea organelor de conducere ale asociatiei si punerea la punct a structurii organizatorice. Alt scop ar fi demisia mea, ca presedinte al asociatiei si pe acest subiect am o alta intrebare: daca demisionez si nimeni nu doreste preluarea acestui mandat cum procedez? (am mai citit raspunsuri la aceasta intrebare si sunt foarte interpretabile si diferite punctele de vedere chiar daca toti invoca articole din lege). Multumesc!

Buna ziua!
Sunt presedinta de asociatie de proprietari si nu este una mica, are 70 apartamente...administratora s-a imbolnavit si nu mai este capabila sa-si exercite atributiile.Cu procura, a inlocuit-o sotul ei, care si el s-a imbolnavit si este in spital de o luna.Intentionez sa organizez o Adunare generala de urgenta ca sa schimbam administratorul. In lipsa lor, cum procedez cu predarea-primirea asociatiei, daca prin vot unanim gasim alt administrator din cadrul asociatiei? Multumesc!
Da domnule...multumesc.
Buna ziua,
Ma intereseaza numarul Legii PSI (eventual actualizata) care reglementeaza sanctionarea proprietarilor dintr-o asociatie care nu respecta regulile de convietuire sociala (prin depozitarea pe casa scarii a bicicletelor, carucioarelor, mini-masinilor ptr.copii etc), si de asemenea nerespectarea programului de liniste stabilit prin regulamentul de ordine interioara al asociatiei. Multumesc.
Buna ziua
As dori sa stiu daca exista vreo lege care sa permita pensionarea ptr.limita de varsta a fratelui meu incadrat in grad accentuat de handicap. Are 35 de ani (fara 9 zile) in campul muncii si 54 de ani. Actualmente este intr-o pensie de boala (care nu acopera multe nevoi). Mi s-a spus ca in decizia de la Directia de handicap trebuie sa fie mentionata Legea 263/2010, art.58 care permite pensionarea de varsta. Birocratia (in ce priveste pensia de boala cu evaluari si reevaluari) este fara limite si am dori sa evitam asta. Multumesc.
Multumesc.
Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca exista vreun articol de lege care sa permita sponsorizarea din partea administratiei locale din orasul natal, in cazul editarii unui volum sub semnatura personala, avand in vedere ca editarea unei carti presupune costuri destul de mari. Va multumesc.
Stimate domn, acea HCL nu a fost deloc bine gandita. Vă multumesc ca mi-ati explicat pe îndelete procedura de elaborare a acestor HCL-uri. O zi frumoasă vă doresc.