avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Pacienții oncologici în concediu medical ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Pacienții oncologici în concediu medical au dreptul ...

Buna ziua!
Pacienții oncologici în concediu medical au dreptul să beneficieze de majorarea de salariu la nivel de compania în care lucrează? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 13:24, 3 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Majorarea salairului presupune modificarea contractului individual de muncă. Dacă respectivul contract individual de muncă este suspendat, modificarea nu se poate efectua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog să mă lămuriți și pe mine într-o situație ... leo2000ro leo2000ro Buna ziua, va rog să mă lămuriți și pe mine într-o situație legata de depășirea concediului medical fara avizarea comisiei de expertiza a muncii. Sunt ... (vezi toată discuția)
Salariu in prenatal dupa cresterea salariului minim pe economie Yans0784 Yans0784 Buna ziua! Daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la o problema...sotia este insarcinata iar pe 31.01.2017 ii expira concediul medical, astfel ca va intra ... (vezi toată discuția)
Ssuspendare termen preaviz concediere individuala-salariu compensatoriu VIOLETA CIUREA VIOLETA CIUREA BUNA ZIUA, AM FOST DISPONIBILIZATA LA SFARSITUL ANULUI 2009, IN TEMEIUL ART. 65 -CONCEDIERE INDIVIDUALA. CONFORM CONTRACTULUI DE MUNCA PE UNITATE AVEAM ... (vezi toată discuția)