multumesc frumos pt raspunsuri. O singura nelamurire mai am...cheltuielile de judecata cu avocatul,etc..le voi plati eu sau ei? Exista vreo sansa sa pierd in instanta?
Am o situtie neplacuta cu fostul angajator. Mi-am dat demisia cu preaviz, am stat 15 zile in preaviz si ultimele 5 mai aveam concediu, mi-am facut cerere si am lasato la resurse umane. Am primit doar pe mail o notificare ca nu se aproba concediul si ca se vor face demersurile necesare pt comisie si nu mai stiu ce...aau trecut 2 saptamani de atunci si nu am mai primit nimic oficial. S-au dat salaiile pe luna in urma si eu nu am mai primit niciun banut, nici tichetele de masa. Ce pot face? Este corect sa imi retina salariul? Pe luna martie care am lucrato intregral am primit doar avansul si lichidarea nu..plus o sapt din luna aprillie...Si mailul acela are vreo valoare? nu trebuia sa primesc notificarea cu confirmare de primire? Va rog sa ma indrumati..
Daca am lipsit in preaviz 4 zile la rand nemotivat, cu intentie si am fost instiintata ca se face comisie..cu ce data se va desface contractul de munca? cu data la care a fost a 3a nemotivata? si se poate sa imi retina tot salariul?
As dori cateva informatii.Sunt in preaviz si am 6 zile de concediu de odihna pe care doresc sa mi-l iau dar sefa mea refuza sa mi-l dea. Sunt amenintata saptamanal ca daca nu stau pana la finalul preavizului nu se va incheia amiabil...ce pot face? Mentionez ca mi-au mai ramas exact 6 zile de preaviz..
nu am inselat cu nimic, am trimis ce trebuia sa trimit, a diferit continutul ca dimensiune. nu era ce scria pe ambalaj, nu am stiut..si unul din produse avea ceva defect din fabricatie... na...sa aiba multa bafta. taxa de barou pt proces e minim 500lei si asa zisul prejudiciu e de 100lei..
Daca am vandut cevape facebook si nu am firma,etc si pers ce a cumparat nu e multumita din motive subiective si vrea banii inapoi si nu i dau ma reclama, nustiu unde.. ce se poate intampla? Ecorba de 103lei..