avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate ion73_09

Activitate ion73_09

Am folosit banii de la DNA care au fost recuperati de ei dar,inaintea flagrantului am dat si alti bani care au fost recunoscuti de catre inculpat in declaratiile date la DNA precum si in convorbirile mele cu el interceptate de catre DNA.
Multumesc
Buna seara

Doresc sa inchiriez un spatiu comercial la parterul unui bloc(este vorba de vechile magazine de pe vrea lui ceausescu construite cu destinatie magazin) si as vrea sa stiu daca pentru acordul de functionare de la primarie imi trebuie acordul vecinilor din scara tinand cont ca acest spatiu a fost si are destinatie comerciala.
Multumesc
Discuție Demisie
Buna seara

Ma poate ajuta cineva cu niste clarificari?
Concret,baiatul meu este angajat cu contract de munca la o societate. In perioada 01.10.2016-25.12.2016 a lucrat zilnic fara liber cate 8 ore deoarece angajatorul nu avea personal iar dupa ce a angajat personal si-a schimbat comportamentul fata de el. Precizez ca in decursul unui an nu i sa acordat decat 2 zile de concediu deoarece de fiecare data cand solicita era refuzat pe motiv ca nu are personal.Nemaisuportand acest tratament,sambata si-a luat liber si sa dus la magazinul unde isi desfasura activitatea si si-a dat demisia fara preaviz. Ieri,adica luni,a fost chemat la firma si i sa adus la cunostinta ca va fi cercetat disciplinar! Ma poate lamuri cineva cu privire la acest aspect?
Va multumesc frumos
Răspuns la discuția Denunt
Va multumesc pentru raspuns! Eram ingrijorat si mi se parea absurd sa produca efecte si in urma deoarece eu am facut denuntul in urma cu 11 luni si nu e vina mea ca se misca foarte incet cercetarile!
Multumesc inca odata!
Discuție Denunt
Buna ziua
Odata cu ordonantele de urgenta de astazi privind gratierea am vazut ca denuntul e valabil daca se face la max 6 luni de la producerea faptelor! Ce se intampla cu denunturile aflate pe rol? Mai exact,am un denunt la DNA facut in urma cu 11 luni la care se lucreaza si priveste fapte produse in urma cu vreo 5 ani.
Multumesc
Buna ziua
Am rugamintea sa imi dea si mie cineva un sfat! Am avut un contract cu o primarie si dupa semnarea lui am inceput lucrarile si evident platile spagilor! Eu am platit cum ne-am inteles apoi el nu a respectat platile si ce trebuia sa lucram si a inceput sa ma ameninte,sa ii dau toti banii,etc! Evident ca nu aveam cum sa fac asta si am denuntat la DNA unde a urmat un flagrant! A incepu dosarul penal,acum este la camera preliminara unde a contestat el controlul judiciar! In urma rechizitoriul DNA rezulta ce spagi a luat si dupa audierea martorilor si faptul ca am fost amenintat si constrans. Pentru a-mi recupera sumele de bani date spaga trebuie sa ma constitui parte civila in procesul penal?Daca da,cand se face asta? Acum? Sau ma anunta trbibunalul printr-o adresa? Mentionez ca nu am primit nimic de la tribunal! Multumesc mult
Răspuns la discuția Parte civila in proces penal
daca ma poate cineva ajuta ma poate contacta pe mail: ion73_09@yahoo.com

multumesc

[edit : delete citat mesaj anterior]
Răspuns la discuția Parte civila in proces penal
Buna ziua

Va multumesc pentru raspuns si as vrea sa va intreb daca putem lua legatura pentru a ma reprezenta in proces. Va multumesc
Buna ziua
Am rugamintea sa imi dea si mie cineva un sfat! Am avut un contract cu o primarie si dupa semnarea lui am inceput lucrarile si evident platile spagilor! Eu am platit cum ne-am inteles apoi el nu a respectat platile si ce trebuia sa lucram si a inceput sa ma ameninte,sa ii dau toti banii,etc! Evident ca nu aveam cum sa fac asta si am denuntat la DNA unde a urmat un flagrant! A incepu dosarul penal,acum este la camera preliminara unde a contestat el controlul judiciar! In urma rechizitoriul DNA rezulta ce spagi a luat si dupa audierea martorilor si faptul ca am fost amenintat si constrans. Pentru a-mi recupera sumele de bani date spaga trebuie sa ma constitui parte civila in procesul penal?Daca da,cand se face asta? Acum? Sau ma anunta trbibunalul printr-o adresa? Mentionez ca nu am primit nimic de la tribunal! Multumesc mult