Buna ziua
Odata cu ordonantele de urgenta de astazi privind gratierea am vazut ca denuntul e valabil daca se face la max 6 luni de la producerea faptelor! Ce se intampla cu denunturile aflate pe rol? Mai exact,am un denunt la DNA facut in urma cu 11 luni la care se lucreaza si priveste fapte produse in urma cu vreo 5 ani.
Multumesc
Buna ziua.
Modificarile legislative, respectiv adoptarea unor noi dispozitii legale aplicabile unei situatii, se aplica doar pentru viitor.
In acest sens, denuntul dvs. este corect facut si nu i se vor aplica dispozitii legale adoptate ulterior.
Va multumesc pentru raspuns! Eram ingrijorat si mi se parea absurd sa produca efecte si in urma deoarece eu am facut denuntul in urma cu 11 luni si nu e vina mea ca se misca foarte incet cercetarile!
Multumesc inca odata!
Denunt
daniel_ionut2006
Bună seara. În luna iulie am depus un denunț la Direcția Generala Anticorupție iar după circa 2 săptămâni am mers la ei sa văd stadiul în care se ... (vezi toată discuția)
Denuntare calomnioasa
joel
Buna ziua...acum un an am facut o plangere la DNA Bucuresti impotriva unui domn care din sursele mele era angajat la DNA Brasov si care facea presiuni asupra ... (vezi toată discuția)