1.Este legal REFUZUL judecatorului inscrieren in fals si deferire a infractorilor catre procuratura?
2.Este necesara cerere de repunere pe rol pentru deferirea infractorilor justitiei?
3.Este posibil ca un judecator sa confunde CAUZA cu FONDUL?
4.Este legal TRAFICUL DE informatii cu INFLUENTA asupra sentintei fara ca cealalta parte sa fie informata in vreun fel?
Am primit sentinta din care reiese ca am contestat semnatura si n-am vazut vreodata falsul proces-verbal, pentru ca in acceasi sentinta sa se sustina ca procesul-verbal prezinta semnatura agentului si a mea.... Deci...
Inca o data, pe 25 ianuarie am fost la fisc sa achit impozitul!!!! Atunci mi s-a inmanat de catre functionara o copie xerox a respectivului p-v!!!! Nu a existat vreun plic!!!!! Si toate astea sunt consemnate in contestatie........Ce data sa se puna pe o copie a unui proces-verbal, care oricum stiam ca este fals....
Cu scuzele de rigoare, eu n-am vazut in viata mea originalul, n-am primit nimic de la politie si toate astea sunt mentionate catre instanta!!! Deci....
In 25.01.2016 am primit de la fisc copia procesului-verbal fals intocmit de agentul de politie pe 15.06.2015, semnat de 3 ori in locul asa-zisului contravenient, adica al meu si distrus sau ascuns de brigada de politie rutiera.
In 26.01.2016, adica a doua zi, am depus contestatia la judecatoria sectorului 3, prezentand judecatoarei toate infractiunile comise de brigada de politie rutiera.
Si acum vine BOMBA, solutia asa-zisei judecatoare:
Respinge plângerea
Solutia pe scurt: Admite exceptia tardivitatii plangerii contraventionale invocata din oficiu. Respinge plangerea ca tardiva. Cu apel in 30 zile de la comunicare, acesta urmand a fi depus la Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 05.10.2016.
Document: Hotarâre 05.10.2016
Nu-nteleg unde apare TARDIVITATEA.....
Este o eroare de logica, adica prostie,o rea-intentie adica interes sau o forma specifica de justitie de neinteles?
Culmea ca apelul il pot face la aceeasi judecatorie a sectorului 3....
Si daca toti sunt de aceeasi gama intelectuala?
Judecatoarea, dupa ce a insistat sa-i raspund la o intrebare lipsita de sens: Procesul-verbal ar fi fiind corect daca n-ar fi fost fals…. N-am putut raspunde, n-am inteles intrebarea(!!), a amanat sedinta pentru… a cauta o forma legala prin care procesul-verbal fals sa poate fi considerat legal!!!
Am inteles atunci cat de impartiala este, un infocat sustinator al politiei!!!
A insistat ca sunt exceptii faptele: semnarii, chiar daca semnatura acestuia apare de3 ori(!!!) si trimiterii la fisc a procesului-verbal.
Totusi, o intrebare fireasca se pune. Unde este originalul procesului-verbal! Cum justifica sustinatorii agentului ultima infractiune FERMA, adica distrugerea originalului respectivului proces-verbal, lipsindu-ma astfel de dreptul LEGAL, inscriptionat in procesul-verbal, de a achita jumatate din valoarea amenzii respective!!!.Asta as traduce-o din romana in juridica drept FURT CALIFICAT. Deci 3 cu totul. De aici pentru mine apare a 4-a. Sunt la curent cu toate cele si totusi favorizeaza agentul!!! Dar tocmai am dedus ca agentul este INFRACTOR!!! Legea in Romania are o denumire specifica: FAVORIZAREA INFRACTORULUI. Dar nu cred ca se aplica in judecatoria sectorului 3...
In 25.04, ca raspuns la Intampinarea politie cum ca procesul-verbal ar fi corect scris.... am anuntat ca mi s-ar parea normal sa se demareze urmarirea penala a infractorului.
In 20.09, dupa ce judecatoarea a acceptat ca semnatura nu este a mea ci a agentului (o exceptie!)...., am cerut deasemenea pedepsirea infractorilor, intrucat am toate motivele sa cred in complicitate cu colegii sai!!! Am fost ignorat... Complicitate este in mod evident, dar la ce nivel??!
Am gasit o solutie eleganta care ar trebui sa rezolve imbecilitatea oricui, oricat de mare ar fi ea: voi cere in instanta ORIGINALUL falsului proces-verbal, altfel fiind in imposibilitate de a plati amenda falsului legalizat de judecatoare!!!! Daca juristii politiei il aduc, ii pot acuza de complicitate la infractiuni in plangerea penala, daca nu, dispare amenda.... dar plangerea penala ramane oricum!!!
Procesul de intampinare este o gaselnita a unor smecheri, de fapt este un mic paradox plecat de la prezumtia realului fals,dar a accepta falsul ca legal este rezultatul indelung al unui proces de.... lipsa totala de logica....
Logica judecatoarei este de natura celei a judecatoarei-calau din istorioara. Are de executat un condamnat si ii spune acestuia ca urmeaza sa-l execute in saptamana urmatoare, dar daca in ziua in care vine sa-l execute acesta ii spune AZI MA VEI EXECUTA il va elibera. Acesta ii face un rationament logic (logica judecatoreasca) din care reiese ca nu poate sa greseasca ziua, drept care judecatoarea il elibereaza.
Simplu nu??? Daca pana duminica nu ma vei executa voi ghici ziua..deci eliminam dumunica. Daca pana sambata.....deci eliminam sambata.... Daca...
Imi cer scuze, nu sunt in ipostaza cererii de nulitate, ci de FALSITATE!!! Iar Judecatoarea ar fi dorit sa valideze procesul-verbal, desi recunoaste ca semnatura mea NU ESTE A MEA, ci a agentului de politie, instigandu-ma totodata la UZ DE FALS!!!
In 15 iunie 2015, am traversat la circa 20 de metri de trecerea de pietoni a magazinului Unirea impreuna cu multi altii. Ceilalti au fugit, eu am ramas, un agent de politie mi-a spus ca sunt amendat si am REFUZAT SA SEMNEZ procesul-verbal pe care mi-a spus ca il va completa.
Pe 25 ianuarie 2016 am fost la FISC sa achit impozitul, afland aici ca am o amenda neachitata, totodata inmanandu-mi-se o copie a unui proces-verbal atribuit mie, dar semnat de agent de mai multe ori in locul destinat prezumtivului contravenient, adica eu.
Am facut contestatie la Judecatorie cum scria in procesul-verbal respectiv, acuzand cum mi se pare normal agentul de fals, uz de fals, respectiv distrugere de documente.
Totodata am constatat ca as fi putut achita jumatate din valoarea amenzii in termen de 48 ore, dar eu eram lipsit de acest drept!!!
Dupa 7 luni, pe 18 august, am fost chemat la Judecatorie, am declarat falsul la orele 8.40, dar mi s-a spus sa astept sfarsitul sedintei, si intr-o eleganta bataie de joc, la orele 13.30 am declarat din nou falsul.
Am fost programat pe 20 septembrie, unde cu stupoare am aflat ca judecatoarea admite ca procesul-verbal este fals, dar este legal!!!! Iar infractiunile comise de agent sunt NORMALE…..
Ramane de inteles ca puterile in Romania nu s-au separat deloc, iar politia, cu ajutorul justitiei, este MAI PRESUS DE LEGE!!!???