avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate daniel_t_p

Activitate daniel_t_p

Buna ziua d-l "tudorvaleriu! va rog mult sa ma lamuriti ...pensia de boala grad 2 poate cumula venituri obtinute din inchirierea unei garsionere?...daca da care este legea care prevede?
Buna!

Mama prieteni mele are pensie handicap grad 2 (fara drept de munca) si are in proprietate o garsoniera. Si-a mutat mama in apartamentul propriu pentru a-i fi de ajutor mamei si doreste sa inchirieze garsoniera.

Poate mama sa obtina venituri din chirii fara sa-i fie afectat dreptul la pensia boala grad 2?...care e legea care prevede?

Deasemenea ce formulare trebuie completate la ANAF si ce contributii trebuie platite pentru venitul obtinut (persoana are si certificat de handicap accentuat)?

multumesc anticipat!
multumesc pt raspuns!
Buna!
in data de 01.03.2017 am facut contestatie la executare a unei executari silite initiate de un BEJ din judetul Timis

si nu am primit nimic de la Judecatorie pana in prezent(29.04.2017)...am verificat pe site-ul Judecatoriei Timis si ultima modificare apare in 31.03.2017 dar fara stabilirea datei urmatoarei sedinte sau alte detalii.

Mentionez ca am CI pe jud Timis dar...in actiunea in instanta am mentionat ca adresa de corespondenta in alt judet unde lucrez si am viza de flotant.

Este normal sa dureze atat de mult pana primesc o comunicare sau citatie?
Exista posibilitatea sa ajunga la adresa de CI, daca eu am solicitat in actiunea in instanta comunicarea la adresa de flotant unde locuiesc si muncesc in prezent?
Răspuns la discuția ce solutie are problema mea?
Este o varianta de luat in considerare...dar pentru geamurile lasate deschise cand temperaturile sunt sub 0 gr. noaptea?...unde ma adresez?
Buna ziua!
locuiesc in apartament proprietate personala intr-un bloc nearondat unei Asociatii de proprietari. Apartamentul de deasupra mea este nelocuit, proprietarii fiind plecati in strainatate sa lucreze. Au lasat totusi cheia unor rude care lasa toate geamurile apartamentului deschise non-stop (zi si noapte , 12 luni din an-inclusiv lunile de iarna :(

Am reusit sa obtin numerele de telefon ale acestor rude si sa incerc sa discut cu acestia pentru a inchide geamurile, insa refuza pe motiv ca e apartament proprietate si fac ce vor si in plus trebuie sa se aeriseasca apartamentul, a carui baie neamenajata si necuratata emana miros neplacut (se simte pe aerisirea comuna si in baia mea si a celorlalti locatari de pe coloana)

Avand in vedere ca nu avem Asociatie de Proprietari, unde trebuie sa ma adresez pentru ca geamurile sa fie inchise . Deasemenea, ma intereseaza si daca pot fi obligati sa curete acea baie care emana miros.

Multumesc anticipat pentru raspuns!