avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Activitate nicoleta_elena

Activitate nicoleta_elena

Multumesc
Si daca se da termen pentru apel la toamnă astept pana atunci?
Litigii de munca
Pot pune in executare silita hotărârea judecătoreasca pronunțată la fond care a fost în favoarea mea cu anularea deciziei de concediere, plată drepturilor salariale? daca angajatorul a făcut apel și a cerut suspendarea executării hotărârii judecătorești de la fond până la rămânerea definitivă.
Am făcut cerere pentru punerea în executare a hotărârii de la fond către angajator înainte că el sa facă apel.
Acum ce pot face?
Sa aștept hotărârea din apel sau să apelez la un executor judecătoresc?
Mulțumesc
Litigii de munca
In legatura cu solutia instantei de judecata "Obliga parata sa plateasca reclamantei o despagubire egala cu salariile majorate, indexate si reactualizate si cu celalalte drepturi de care ar fi beneficiat reclamanta de la data concedierii pana la data pronuntarii prezentei decizii" va rog sa imi spuneti cum se calculeaza aceasta despagubire ianuarie 2023 - martie 2025
Mulțumesc
Răspuns la discuția Litigii de muncă
Mulțumesc frumos
Celelalte drepturi însemnând plată concediilor de odihnă și contravaloarea bonurilor de masa pe care le primeam la data concedierii?
Litigii de muncă
Admite contestaţia. Anulează decizia nr. Xxx/12.01.2023 emisă de pârâta Xxxx S.R.L.. Obligă intimata la plata către contestatoare a unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat de la data concedierii şi până la data rămânerii definitive a prezentei. Executorie provizoriu de drept. Cu apel în termen de 10 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Tribunalul Argeş. Pronunţată azi 27.02.2025, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa Tribunalului Argeş - Secţia pentru Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale.
Întrebarea mea este:
Eu am cerut și reîncadrare
Conform acestei sentințe angajatorul daca anuleaza decizia de concediere
Cum mi se va închide CM?
Mulțumesc
Litigii munca
Buna seara
Ma puteți ajuta cu o explicatie?
Încheiere ședință, ramas în pronunțare
De ce este tardiva cererea?

Instanţa pune în discuţia contestatoarei excepţia tardivităţii formulării cererii completatoare depusă la termenul anterior de judecată, mai precis înregistrată la 07.11.2024 şi transmisă prin e-amil la 06.11.2024, faţă de dispoziţiile art. 204 Cod procedură civilă, având în vedere data formulării cererii iniţiale – 07.02.2023.
Contestatoarea, având cuvântul, apreciază că cererea este formulată în termen.
Instanţa, având în vedere actele de la dosar şi faţă de dispoziţiile art. 204 Cod procedură civilă, constată că cererea completatoare formulată de către contestatoare este tardiv formulată.
Instanţa pune în discuţie excepţia autorităţii de lucru judecată faţă de existenţa dosarului nr. 65/111/2023, până la a cărui soluţionare definitivă a fost suspendată judecarea prezentei cauze, excepţie invocată de intimată
A rămas în pronunțare
Nu cred ca mai pot depune nimic
Mulțumesc
Mulțumesc pentru atenția acordata
In primul rand nu învinovățesc nicidecum avocații, dimpotrivă și-au făcut f.bine treaba
Dovada am câștigat primul proces, și dealtfel și cel de al doilea dosar are toate probele și cererea de chemare in judecată foarte bine făcute de Av.
Problema este că a intervenit suspendarea, iar odată cu repunerea pe rol judecătorul nu avea decât sa judece conform probelor.
Singurul lucru in plus am atașat cererea introductivă unde am cerut repunere in funcție și plata despăgubirilor.
În cererea introductiva la cea de-a doua contestație nu am cerut, deoarece am cerut conexarea dosarelor.
Cele 2 decizii de concediere au fost emise la un interval de 2 săptămâni.
Deci am depus această cerere completatoare înainte de primul termen dat în urma cererii de repunere pe rol, ceea ce instanța a acceptat la primul termen dând un alt termen pentru a comunica pârâtei solicitarea mea.
De ce s-ar pune în discuție că pârâta a invocat autoritatea de lucru judecat,dacă nu s-a acceptat conexarea dosarelor?
Ca și economist, cu aceasta decizie in buzunar mi-a cauzat
prejudicii foarte mari. In situația de fața ce să înțeleg că rămân tot cu o decizie de concediere disciplinară?pentru că ambele au același articol 61.
Oricum a rămas in pronunțare, bănuiesc că doar apelul mă mai poate salva.
Multumesc ptr. observații
Am avut 2 avocați mi_au ținut dosarele in instanța 2 ani
Cererile de chemare în judecată și toate actele la dosar sunt facute de av.
Acum la repunerea pe rol a celei de a doua contestati nu am av. dar dosarul în sine este facut de av.Am avut al doilea termen in acest dosar și aici s_au pus în discuție de instanța ceea ce v_am relatat mai sus.
Cererea de repunere pe rol a celei de a doua decizii unde am atasat hotărârea primei decizii contestate unde am castigat, am depus-o pe 8 august 2024 și primul termenul s-a dat în noiembrie 2024, instatanta mi_a acceptat cererea completatoare urmând să o comunice pârâtei
Acum la al doilea termen pe fond pârâta a invocat art 431,si instanța a spus că pune în discuție tardivitatea cererii completatoare și ceea ce a invocat părăta. A rămas în pronunțare.
Mulțumesc pentru timpul acordat
Multumesc pentru raspuns
Poate nu am explicat f bine
Cerea introductivă este facuta ca cea de doua decizie
Este nulă,rămasă fără obiect deoarece exista deja o decizie, eu cerând conexarea dosarelor aceleași părți același CM aceași speta.In prima contestație am cerut și castigat repunerea în drepturi plata salariilor,dar instanța a hotărât până la emiterea celei de a doua decizii.
Deci in urma suspendării celei de a doua decizii am redeschis procesul,am atasat hotărârea de la prima contestație, și am facut cerere completatoare pentru anularea celei de a doua decizii și repunerea în drepturi
Instala pune în discuție tardivitatea acestei cereri și faptul ca pătată a invocat art.432c.pc.exceptia
Eu nu am invocat nici un art.in cererea completatoare și am depus_o înaintea primului termen pe fond.
Practic acum ar trebui sa se judece legalitatea celei de a doua decizii sunt 2 spete diferite prima decizie nu a avut motivare,s_au dat seama ca au gresit au emis a 2-a decizie dar prima era deja contestată.
S_au emis 2 decizii de concediere la interval de 3 săptămâni cu numere și data diferite
Ambele contestate
Nu am avocat de aceea va cer parerea.
Multumesc