avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigii de munca In legatura cu solutia instantei de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigii de munca In legatura cu solutia instantei de judecata ...

Litigii de munca
In legatura cu solutia instantei de judecata "Obliga parata sa plateasca reclamantei o despagubire egala cu salariile majorate, indexate si reactualizate si cu celalalte drepturi de care ar fi beneficiat reclamanta de la data concedierii pana la data pronuntarii prezentei decizii" va rog sa imi spuneti cum se calculeaza aceasta despagubire ianuarie 2023 - martie 2025
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:13, 21 Martie 2025
Se calculeaza salariile, inclusiv majorarile la acestea daca au intervenit in acea perioada, apoi se indexeaza . Se indexeaza cu indicele de inflatie.

Angajatorul va trebui sa plateasca si primele de care ati fi beneficiat potrivit contractului individual sau colectiv de munca, cum ar fi prima de Craciun sau de Pasti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explcarea unei decizii judecatoresti Felicia.Grama Felicia.Grama Va rog poate cineva sa-mi explice pe intelesul meu (necunoscator de notiuni de drept civil) ce presupune urmatoarea hotarare judecatoreasca : \" Dispune ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasi de urmat dupa o hotarare definitiva titibus titibus Buna ziua. As dori sa stiu care sunt urmaroarele etape, dupa o hotarare judecatoreasca definitiva pentru a intra in posesia banilor. Am o solutie definitiva ... (vezi toată discuția)
Calcul despagubire egala cu salariile majorate, indexate si reactualizate djurjpetre djurjpetre Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cum ar trebui calculata despagubirea egala cu salariile majorate,indexate si reactualizare. In martie 2018 mi-au desfacut ... (vezi toată discuția)