avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Activitate Florentinageorgiana

Activitate Florentinageorgiana

Răspuns la discuția cim nevalabil
Va Multumesc mult!!!
Discuție cim nevalabil
Buna seara! In luna august anul trecut am lucrat doar o singura zi la o firma. In cele din urma am renuntat dupa aceea zi, deoarece, nu ma puteam adapta mediului de lucru. eu in aceea zi nu am semnat nici un contract de munca, absolult nimic, doar am trimis in dimineata acelei zile o copie dupa buletin, pentru inceperea demersurilor angajari, dar ulterior am renuntat dupa aceea zi. Eu figurez in baza de date cum ca am fost angajata o zi! Cum este posibil acest lucru daca eu nu am semnat nici un contract de munca si era si primul meu job, neavand nici carte de munca ??? Acum doresc sa particip la un concurs pentru o functie publica, am nevoie la dosarul pt concurs de o adevrinta de la acesta firma? va multumesc
Va multumesc mult!
Va multumesc mult! o seara buna
Buna seara! Bunicul meu a decedat acum o luna, din anul 1990 a cotizat la Asociatia fostilor detinuti politici din Romania, la filiala Pitesti.
Am fost pentru a solicita ajutorul de inmormantare la aceasta Asociatie, si am primit suna de 400 ron. Va intreb, acesta este suma reala de care trebuia sa beneficiem? si daca nu, ce as putea face pentru a primi restul banilor?
Iar bunica mea poate beneficia de o pensie de urmas de la acesta asociatie?
va multumesc
Sunt absolventa a facultatii de Drept si Stiinte administrative cu specializarea Administratie Publica. Am absolvit 3 ani de studii cu diploma de licente! Sunt nelamurita, in ce clasa ma incadrez? Clasa I sau clasa a II a? va multumesc
Buna seara! as dori si eu sa stiu care va fi salariul unui referent debutant cu Studi superioare de scurta durata, acum cu majorarea salariului minim pe economie si cu majoararea de 20% a salariilor din administratia publica locala! va multumesc
Un prieten a suferit un accident in urma vitezei excesive! accidentul nu sa soldat cu alte victime, cu exceptia lui (soferul), masina doar rasturnandu-se! Ce se va intampla cu permisul lui? care este sanctiunea care i se va aplica? va multumesc!
Răspuns la discuția O nelamurire - angajare de o zi
Va multumesc !!!
Răspuns la discuția O nelamurire - angajare de o zi
Cei de la AJOFM, mi au spus ca am nevoie de o adeverinta de la firma respectiva cum ca am incheiat colaborarea. Intentionez sa ma angajez la o alta firma, am nevoie de acesta adeverinta la dosarul de angajare?