avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier in urma vitezei excesive!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier in urma vitezei excesive!

Un prieten a suferit un accident in urma vitezei excesive! accidentul nu sa soldat cu alte victime, cu exceptia lui (soferul), masina doar rasturnandu-se! Ce se va intampla cu permisul lui? care este sanctiunea care i se va aplica? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 18:35, 13 Decembrie 2016
Buna ziua!

In cazult acesta nu poate fi vorba de o infractiune. Dosarul se va clasa. Nu cred ca ii va afecta valabilitatea permisului.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier fara victime elyiz elyiz Seara trecuta am fost implicata intr-un accident cu prietenul si inca o prietena. El era la volan, eu dreapta fata,prietena in spate. pe drum cu prioritate, o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Besenei Cristina Besenei Cristina fiica mea a suferit un accident a vrut sa treaca strada sau a avut intentia de a intra in masina ei si a fost luata din plin de o alta masina in urma acestui ... (vezi toată discuția)
Art. 48 conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul ... fsiarazvan fsiarazvan Art. 48 Conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul legal de viteză şi să o adapteze în funcţie de condiţiile de drum, astfel încât să ... (vezi toată discuția)