avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate buburuza2016

Activitate buburuza2016

Buna ziua, sunt intr-o executare silita pornita de catre un recuperator de creante. In momentul de fata avand mai multe popriri pe salariu, unitatea opreste jumatate din venit catre executorii judecatoresti. Am primit recent o instiintare asupra vanzarii imobilului venita din partea unui executor. Mentionez ca jumatate din suma debitului restant este achita pana in prezent, dar problema este actul emis de catre executor nu sunt eu parte ca nr de dosar. Respectiv este trecut nr. altui dosar. Rog indrumare!
Răspuns la discuția poprire conturi executare silita
Sunt executata silit pentru un credit mai vechi de la BT direct IFN, iar odata cu acest nou imprumut, m au gasit si mi-au pus porire pe conturi. Ca fiu mai explicita, am banii in cont, nu pot avea acces la ei, dar nici nu doresc ca executorul sa imi ia acesta suma din cont.
Buna ziua, am luat un imprumt de la un CAR , tranzactia a fost prin virament bancar, iar in momentul alimentarii contului, am primit si poprire pe toate conturile detinute, pentru un credit restant. Va rog sa ma indrumati cum pot sa rezolv acesta problema, deoarece am contul blocat si nu am acces la acei bani. In prezent se asteapta raspuns de la locul munca ! As vrea sa stiu daca o contestatie la executare ma ajuta, doarece, mai incasez si alte venituri in afara de salariu, am si copii in intretinere , iar o treime din salariu poprita m-ar ruina de tot.
Luați legătura cu ei și vedeți ce va spun! Din experienta mea cu aceste ifn_uri, va spun ca ei încearcă sa își recupereze creditele pe cale amiabila. Majoritatea apelează la firme de recuperare creanțe pt a și recupera debitul! Exista modalități ca plata în rate sau încheierea de angajament de plata! Din ce am observat dvs ați solicitat un credit pana la salariu, iar ei cu siguranță merg pe intimidare, deoarece nu ați achitat la termenul scadent! Credeți ma nu va executa nimeni pt ca a-ți depășit termenul cu 1 luna! Eu am probleme cu ei de câteva luni, și nu am asemenea sume de achitat! Mult succes!
Discuție credite online
Buna ziua, am credite online pe care nu le am mai putut achita, si sumele s-au dublat din penalizari. Va rog sa imi spuneti cum pot rezolva aceasta situatie?
Răspuns la discuția spor vechime in munca
Va multumesc pentru raspuns.
Buna ziua, ma ivesc de urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Sunt angajat la o societate si am o vechime in munca de 7 ani. La momentul angajarii mele in acesta societate nu implinisem cei 3 ani de vechime in munca pentru acordarea sporului de vechime. In cadrul societatii exista un CCM in care este prevazut acest spor de vechime, iar angajatii vechi beneficiaza de de acest drept. Colega de la resurse umane sustine ca acest spor imi este inclus in salariu, insa eu am toate dovezile ca nu are dreptate. Cum pot sa intru in aceste drept ?