avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite online
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite online

Buna ziua, am credite online pe care nu le am mai putut achita, si sumele s-au dublat din penalizari. Va rog sa imi spuneti cum pot rezolva aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 13:00, 26 Iunie 2018
In principiu aveti nevoie de consultanta de specialitate...
Rezolvarea este plata sau reesalonarea. Trebuie sa iei legatura direct cu ei. Asta pana nu vand creanta catre recuperatori. Astia te lasa in chiloti si nu poti discuta cu ei. Nu te juca.
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2018
viorel55, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ne executa recuperatorii emma2hart emma2hart una ziua, va rog sa ne ajutati si pe noi, sunntem tineri si cu o fetita de un an, ne-am cumparat un ap prin credit si venind criza am cam ramas in urma cu ... (vezi toată discuția)
Despre un credit neachitat si declarat scadent sorin_pop58 sorin_pop58 sotia a avut un credit nu la mai putut plati si a ajuns la departamentul recuperare creante suma este destul de mare 35000 ron am platit o parte din el mi-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita- solutii? innaflorina innaflorina Buna ziua.Anul trecut am contactat un credit de nevoi personale de la o banca, in valoare de 3500 ron.De la inceputul acestui an, din motive personale, nu am ... (vezi toată discuția)