avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... despre un credit neachitat si declarat scadent
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

despre un credit neachitat si declarat scadent

sotia a avut un credit nu la mai putut plati si a ajuns la departamentul recuperare creante suma este destul de mare 35000 ron am platit o parte din el mi-a mai ramas 29000 ron nu pot plati cum vreau iei tot odata ce as putea face sa-u ce sar putea intampla daca nu ma inteleg cu iei astept un raspuns va multumesc
Cel mai recent răspuns: sorin_pop58 , utilizator 22:03, 11 Mai 2010
Logic ar fi sa renegociati contractul de imprumut si sa reesalonati platile restante.
Daca nu sunt de acord insa...ma tem ca urmeaza sa fiti dati la firmele de recuperare.
Succes.
sant dat la firma de recuperare am platit o parte ma poate obliga sa platesc tot o data,daca nu pot cum vreau iei ce se poate intampla, nu se poate plati in mai multe rate,ca de platit vreau sa platesc va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nevoie urgenta de un sfat cu banca madcat madcat Buna ziua, Am mai multe probleme cu anumite credite pe care le-am contracta acum doi ani. Cea mai mare este cu un credit la BCR de nevoi personale. Creditul a ... (vezi toată discuția)
Neplata unei rate - executare silita villly85 villly85 Parintii mei au luat un credit imobiliar acum 4 ani. In luna decembrie 2010, mama nu a platit rata, urmand ca in luna ianuarie si februarie 2011 sa le ... (vezi toată discuția)
Neachitare rate la credit de nevoi personale juanfernandez juanfernandez Buna,am contractat in aprilie 2011 un credit de nevoi personale fara garantii in valoare de 15000 Roni de la Raiffeisen Bank printr-un intermediar bancar,iar ... (vezi toată discuția)