avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, sunt intr-o executare silita pornita de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, sunt intr-o executare silita pornita de catre un recuperator ...

Buna ziua, sunt intr-o executare silita pornita de catre un recuperator de creante. In momentul de fata avand mai multe popriri pe salariu, unitatea opreste jumatate din venit catre executorii judecatoresti. Am primit recent o instiintare asupra vanzarii imobilului venita din partea unui executor. Mentionez ca jumatate din suma debitului restant este achita pana in prezent, dar problema este actul emis de catre executor nu sunt eu parte ca nr de dosar. Respectiv este trecut nr. altui dosar. Rog indrumare!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:08, 29 Iunie 2022
Sa meargă avocatul la dosarul de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua popriri pe salariu de la doi creditori diferiti. ce se intampla cu cea de-a treia executare? geid geid Buna ziua. Supun atenției următorul caz. Am in prezent doua popriri pe salariu, in total de 50% din salariu, de la doi creditori diferiți. Ce se ... (vezi toată discuția)
Contestare la executarea silita stelarman stelarman Buna seara! am primit azi, prin posta, o copie dupa instiintarea trimisa catre unitatea in care lucrez prin care un bej solicita infiintarea popririi pe ... (vezi toată discuția)
Suspendarea provizorie a executarii silite adrina_s adrina_s Pentru un angajat am primit de la un executor judecatoresc adresa de infiintare a popririi. Angajatul a cerut instantei suspendarea provizorie a executarii ... (vezi toată discuția)