avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Activitate Lixu

Activitate Lixu

Primaria a emis un titluexecutoriu cu privire la amenzi de circulatie din 2016 ,poate sa ma execute silit,??este suspendata executarea de catre guvern din cauza pandemiei ,?/ care este art. si nr OUG va multumesc anticipat!!!
Buna Ziua ,va rog sa ma lamuriti daca completul de judecata ,care a anulat sentinta de la fond in apel ,si a retinut cauza spre rejudecare ,mai poate sa rejudece tot aceasi cauza ?? este legal ,?? nu se reia procedura de repartizare a dosarelor aleatoriu ?????si completul care a judecat cauza este nu mai este repartizat ? poate sa judece din nou acelasi complet cauza?? va multumesc anticipat!
Bnua seara ,va rog sa-ma lamuriti cu privire la formularea unui apel ,s-a formulat un apel dar nu au fost mentionate in acest apel toate partile implicate in dosar,nu s-a tinut cont ,nu a fost formulat apelul asa cum indica HJ de la fond .in aceste conditii este aplicabil ART. 478 alin.3 NCPC??istanta de apel poate sa constate nulitatea absoluta a acestiu apel ?? va multumesc anticipat !!!!!!!!!!!
Răspuns la discuția Apel formulat gresit !
Nu poate nimeni sa-mi dea un raspuns la intrebarea formulata mai sus ???????
Buna ziua ,va rog sa-ma lamuriti cu privire la formularea unui apel ,s-a formulat un apel dar nu au fost mentionate in acest apel toate partile implicate in dosar,nu s-a tinut cont ,nu a fost formulat apelul asa cum indica HJ de la fond .in aceste conditii este aplicabil ART. 478 alin.3 NCPC??istanta de apel poate sa constate nulitatea absoluta a acestiu apel ?? va multumesc anticipat !!!!!!!!!!!
Buna seara,va rog sa ma ajutati in ce temei din NCPC pot s fac o cerere intoarcere executare silita ,parata refuza sa-mi restituie sumele incasate ,dupa ce executarea silita (titlul executoriu) a fost anulata de istanta definitiv va multumesc anticipat!!!!
Răspuns la discuția Introducere recurs!!!!!!!!!
Este vorba de daune morale!!!!!!!!
Buna ziua ,va rog frumos sa ma lamuriti daca se poate face recurs intr-un dosar in civil dosarul s-a judecat pe fond,apel daca sepoate face in baza carui ART.NCPC,a decis ICCJ ceva in acest sens copletul DCD/C ? va multumesc anticipat cu respect !!!!!!!!!!!!!!!
Buna seara ,va rog sa ma lamuriti cu privire la declararea apelului , intr-un dosar civil cu mai multi paratii ,in dosar sant 4 paratii dar doar trei dintre paratii au declarat apel ,ce consecinte are daca al patrulea parat nu a declarat apel? va multumesc anticipat !!!!!!!!
Buna seara ,istanta a anulat PV contraventie definitiv emis de un politist circulatie ,pot sa-i fac plangere penala pentru abuz in serviciu ?pot sa-i cer daune morale ? am vreo sansa ? va multumesc anticipat!!!!!!