avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate david9797

Activitate david9797

am cerut lege .. daca exista !!! nu parere personala !!!
rog... exista lege care interzice oprirea apei potabile la bloc?
sunt restante la bloc..
unde pot atacata legea 205/2004 privind protectia animalelor???
in instanta? la nivel local ? consiliu? prefectura? etc?
servici de paza(fara port arma).. mai exact pot face contracta(prestari servicii) baieti pt paza ? pt un festival 3 zile? firma este inregistrat .. ca fima de paza& security.. multumesc..
buna ziua .
se poate face contract de presteri servicii la firma de paza&security pe o perioada limitata ? de ex pe 5-7 zile? multumesc.
Răspuns la discuția Donatie teren intravilan
multumesc de rasp..
mai avem. 8 ari donam pt a face o casuta..
mai avem..destula avere ;)
rog mult .. de cand intra in vigoare reducerea de taxe pt imobile ternuri de la 16% la 3%. la vanzare cumaprare . multumesc..
Răspuns la discuția Donatie teren intravilan
sincer sa fiu nu mai inteleg nimic din aceste legi.. unu se bate in cap in cap cu alta lege.. ,,donaţia este şi irevocabilă în baza principiului reglementat de Art. 985 din noul Cod Civil. O excepţie de la acest principiu este donaţia încheiată între soţi care poate fi revocată, însă numai în timpul căsătoriei.'' daca fac contract de donatie. si am dat de buna voie si este proprietate mea . succesiunea se face din cea mai ramas.. nu?? nu din ce am dat cuiva cadou cu buna stiinta ,
buna ziua, soti si sotie dorim sa donam un teren de 8/arii nepotului nostru.
rog spuneti daca eu cu sotia am decis ca donam(cadou)terenul prin notar este riscul de a fii atacat donatia? si care ar fii cea mai buna metoda pt siguranta..
multumesc
Răspuns la discuția intrebare-raspuns??
david9797 a scris:

de ce nu pot raspunde la intrebari? de ex la intrebarile utilizatorilor? nici pe al meu nu pot comenta.. rog rapsuns.. :)


NU MOBIL>> NUMAI DESKTOP FOLOSESC> NU MERGE