avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate CiprianZa

Activitate CiprianZa

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
E de dorit să vă calmați și să țineți cont că cea mai importantă este relația copilului cu educatoarea și a dumneavoastră cu copilul. Evitați să-i induceți copilului idei reacționare, veți suferi ulterior în relația cu copilul. Posibil că doamna să fi greșit, asta nu înseamnă să "o pedepsiți" dumneavoastră. Sfaturile primite anterior sunt foarte bune! Evitați conflictele! Succes!
Bună ziua!
Aș vrea să vă consult asupra legalității convocării unei Adunări Generale a proprietarilor cu transmiterea Convocatorului prin intermediul unui soft de administrare care trimite astfel de mesaje și oferă un Certificat de livrare e-mail.
Menționez că se respectă termenele de informare, formularea convocatorului, sigur e-mail-ul este al proprietarului întrucât pe acesta primește și notele de plată.
Vă mulțumesc!
Cu respect,
Ciprian Z.
Bună seara! Dețin un teren aflat în intravilanul localității conform unei hot. de consiliu local (PUZ făcut de mine pentru intrare în legalitate) din 29.12.2011. Am de asemenea Certificat de nomenclatură urbană care stabilește o adresă pe o stradă din municipiu din sept. 2012.
Acea stradă se află în modernizare conform proiectului "de la intersecția cu strada principală până la limita intravilanului municipiului". Conform documentelor de mai sus terenul pe care se află casa mea, cu autorizație emisă de aceeași primărie, se află în intravilan, pe acea stradă, dar...
În urma corespondenței purtate cu primăria aflu că porțiunea de arteră pe care locuiesc și care nu se modernizează, nu se află în administrarea primăriei, fapt confirmat și de către primar în audiența din 17.11.2016.
Mi se pare că încearcă să mă ducă cu vorba pentru că nu au prevăzut în proiect porțiunea finală a drumului.
Vă rog să mă " luminați" și să-mi spuneți legea care mi-ar da dreptate! Mulțumesc! Cu respect, Ciprian
Bună seara! Am o solicitare de primire în audiență de către primar din 18.08.2016. Nu am fost primit nici până acum. Ce pot face legal? Mulțumesc
Bună ziua! Locuiesc în Iași, și în această perioadă s-a început modernizarea drumului pe care locuiesc. Deși locuința mea se află în intravilanul localității, iar proiectul prevede că drumul se modernizează ”până la limita intravilanului Municipiului...”, asfaltarea nu include cei aproximativ 400 de metri care ar mai fi până la limita intravilanului. Ce aș putea face. Menționez că sunt înscris în audiență din 18.08.2016 - nu am fost primit; am depus adresă în care solicit respectarea proiectului - nu mi s-a răspuns. Mai mult, de aproximativ 4-5 ani port o corespondență permanentă cu Primăria și angajații acesteia deci nu aveau cum să nu știe de apartenența la intravilan sau de solicitările mele privind modernizarea drumului. Suntem 4 proprietari lezați de nerespectarea proiectului. Mulțumesc!:((