si eu am inteles perfect este o mare bataie de cap cu tutela ,si cred ca obositor si ptr parintele bolnav sa-l cari pe la expertize, dupa ce te mananca avocatii de bani s-ar putea sa-ti pierzi parintele adica sa se duca la cele vesnice si..... totul sa fie in zadar.mai bine asteptati sa seduca la dzeu si apoi faceti ce va doriti cu apartamentul, cassa, pamant.eu asa voi face .....toata tevatutra asta inseamna:oboseala,nervi, bani, nelinist, boala.
cum obtin tutela de la un parinte bolnav de dementa ;cat dureaza ca timp in ins
tanta;trebuie parintele deplasat merge greu in cadru, la institutiile statului
tata a decedat in 1987 suntem mama +3 frati.unul care sta cu mama a facut ceva ilegal aspus ca actele sunt arse ,ne-a chemat la sccesiune sa refacem actele sacedam propritatea mamei noi 2 surori am semnat si am facut-o proprietara deplina pe mama pe casa teren extravilan3 ha si intaravila curtea casei 1700mp.la nici 2 sap in anul 2001 el a a pus-o pe mama sa-i faca act de vanzare cumparare pe casa , acum, el fratele care locuia cu mama in aceeasi ca este proprietar+sotia cu uzu fructu viager .nu s-a ocupat de mama si ea vazind compotamentul lor s-aimbolnavit , numai spunem ca noi fetele am ingriji-o si acum la 90 de ani are alzheimer , sestul este in trat ament si ingrijire la una dintre fete.acum ca mama sa-si poate vinde terenul extravilan 3 ha ptr a avea bani deingrijire medicala si pentru cele vesnice loc deveci si 7 ani de pomeni ce poate face?!sau ce pot face eu sa o ajut ..ea nu poate umbla decat cu uncadru sau carucior numai stie sa citeasca sau sa scrie poate vorbi cateodata f bine altadata e dezorientata.la notar imi trebuie procura ca are discernamant , ea are handicap grav1 cu insotitor cu dementa mixta vasculara?!ce pasi trebuie sa fac , dar nici pe ea sa nu o chinui prea mult.