avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Activitate g_rugio

Activitate g_rugio

2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Cuvântul „Escrocherie” din titlu nu este justificat de faptele descrise de... păgubită.
2. Afară de costul chiriei pe cele câteva zile de posesie a cheilor apartamentului închiriat proprietarul are dreptul la o compensație pentru „pierderea” altui posibil chiriaș.
3. Proprietarul mai are dreptul și la compensarea eventualului comision plătit unui agent imobiliar.
4. Dacă DEJA A PLĂTIT, mai bine „anunță” proprietarul că peste o lună pleacă. Atunci își recuperează garanția și până atunci găsește altă locuință și rezolvă problema locului de muncă.
Vreau o definiție generală, nu o trimitere la legea 360/2002 cum a făcut avocatul Dan Toma. Dacă „funcționar public cu statut special” ar însemna (doar) „polițist”, atunci în textele legilor s-ar fi scris „polițist”. Ar fi fost mai simplu și s-ar fi făcut economie de... cuvinte, cerneală, hârtie și timp!
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru temerea dvs. „cred ca am fost păcălita si nu ma vor chema niciodată la nici o activitate” răspunsul este „DA!”. Am doi prieteni care, fiecare separat, au căzut pradă, nu o dată! unor escroci care le-au promis că-i fac... actori în spoturi publicitare. Prietenii mei au fost aleși pentru că (spuneau escrocii) au figuri carismatice, expresive, exact cum trebuie etc. Fiind prietenii mei mi-am permis să le zic „Așa vă trebuie dacă ați fost proști!”. Normal că dvs. nu pot să vă zic la fel...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați să vă serviți de reglementările referitoare la „igiena și sănătatea publică în zonele de locuit” din Ordinul Ministrului Sănătății nr. 119/2014, Anexa, art. 5. (v. [ link extern ] )
Exceptarea de la obligații nu anulează niciun drept acordat de lege, creat sau nu de îndeplinirea obligației respective?
Discuție Despre abrogare
1) Ca orice lege și legea de ABROGARE de asemenea DISPUNE doar PENTRU VIITOR (Constituția României art. 15, al. 2)?
2) Dacă este așa atunci este evident că EFECTELE din trecut ale legii vechi (acum abrogate) NU POT FI ANULATE (abrogate)?
3) Orice PREVEDERI din legile în vigoare, CARE NU ȚIN SEAMA DE EFECTELE din trecut ale legii acum abrogate, SUNT NECONSTITUȚIONALE?