Va jur ca nu vrea,si la divorț am vrut,este f rău și răzbunător,are fixată ideea să ia copilul de când e în burtă mea,ma uraste,nu exist pt el, a vrut să mă omoare fizic si psihic 10 ani,cu el nu poți ajunge la înțelegeți,s a încercat,nu e om,isi bate joc de mine,de mama,de familie,baga procese periodic numai murdar si pe la spate,apoi dispare de tot pana la proces.pare ca are el sigur probleme psihice.nu i place nimic,se crde centrul universului,se răzbună în momentele cele mai grele ale mele.vrea copilul si pace,nu cedează.e o sursă de venit pt el,nu vrea să dea bani,mereu a vrut să ia.
Dar am semnalat la divorț ca s a mințit si in scris si cu probe si nu s a spus nimic nu a fost pedepsit.atunci voi apela la penal.totusi acest individ nu mi poate deschide anual procese când copilul necesita bani multi el să i dea pe avocați modificând probe,daca nu sta cu mine de unde știe că s eu nebuna?a fi facut nebun fără probe contravine legii,e infracțiune,cand e făcută în scopul de a ti lua copil si casa.eu muncesc mi se cer acte în care sunt aptă,nu apare ca s nebuna.daca el ma face anual nebuna si vrea copilul cum poți să nu inenunesti doar tarata fiind în tribunale când eu am lecții de făcut.am făcut destule în viața,daca eram nebuna nu eram lăsată să nasc.si de ce n a luat atunci copilul bebeluș,il vrea gata crescut si s după 7ani nebuna?sau mă înnebunește el? Ca poate are el sindrom bipolar dsca azi mănâncă cu yine si a doua zi vine proces în cutia de scrisori să ți ia de tot copilul,sa i dau eu pensie si bani de drum.a ti porcai nevasta în instanță arată că ești bărbat ,ca ești normal,face bine la copil?
daca fostul sot mi a deschis proces in care a pus mailuri modificate si sms uri din care nu se vede nr,mai ales ca a fost in casa mea a si aumblat pe calc meu 2 ani,apoi a scris ca s nebuna dar nu are probe si ma trimite la psihiatrie si mi cere si pensie ,desi unde ma angajeaja deja se cere si mi se face expertiza,doar sa mi ia copilul,ma traumatizeaza si de ani imi tot deschide procese facandu ma nebuna si fara servici desi nu are probe poate constitui motiv sa l dau in judecata sa cer si daune ca ma tot face nebuna desi eu cresc copilul de 7 ani si el era sa o omoare si vrea doar sa nu mai dea el pensie?nu mai suport sa fiu trimisa la expertiza psihiatrica cand eu fac totul singura de ani si la medicul de familie nu figurez cu vreo boala,sa mi puna el probe false,martori care nu ma cunosc si sa mi ceara copilul si cheltuieli de judecata mereu ca vrea el.pot deschide proces pentru denigrare publica si incercare de a ma desparti de copil si a ma deposeda de bunuri prin ticluire probe si minciuna in instanta?
Dacă mi a fost dată o pensie din voința tatălui,poate să o scadă ca e deschis al dosar?si poate tatăl anual să ceară copil sa ma terorizeze?de menționat că șeful lui menționează că a fost mărit în grad deci n are bani mai putini.la cât timp te poate teroriza să iia copilul?dacă a fost dat de 2ani la divorț și nu a atacat?îmi poate deschide anual să mă terorizeze?vreau s a cresc liniștită.o hotărâre finală nu se poate da?si cum pot cere custodia totala?
Buna ziua,daca am un copil si am divorțat,si m as recăsători cppili ar putea înfiat de noul soț sau nu poate ca e tatăl natural?în ce condiții poate?
Buna ziua,doream da deschid cuiva un proces penal pt mai multe,dar nu stiu procedura,platesc eu ceva dacă deschid,ce,cat?ca prin politie o plângere nu se plătește.la parchet se plătește dacă deschid?
Buna ziua,mi a fost deschis un proces si nu am bani.cum e procedura spre s beneficia de ajutor public si avocat din oficiu si in ce măsură cu unul pot si câștiga?
La mine are sigur condiții mai bune,aici a stat 7ani,e școală lângă casă,ea vrea să stea aici,nu la el,mama tine casa si da mai mult ca el,eu am mai lucrat dar cu hernie nu prea pot.am promisiuni dar fac fizioterapie acum,sunt spre operație.normal ca la noi are condiții mai bune,apoi tatăl zice că are să-l minim,e singur si la Servici.dar nu eu am declanșat,nici nu avea drept de vizita si i am dat,el nu vrea da mai dea pensie si a recurs la a lua copilul.ceea ce e o faptă f rea.eu am 3camere,el 2.la mine e mai bine,e mama,nu cred că trebuia deschis procesul asta dacă tot la fel va fi,din orgoliul lui,cu atâția bani dădeam la copil.e mare răutate ce a făcut din orgoliu pt bani,nu iubește copilul.
Buna ziua,in 2014 am divorțat si minora de 5 ani mi a fost dată mie la domiciliu,tatal să dea pensie,custodie comuna.deodata pe 5 dec acum după ce 7 ani am crescut copil fără tată care a plecat de acasă,m am trezit cu dosar în care el cere copil total,eu să dispar jignită ca s nebuna,sa i s-au pensie alimentara eu ca femeie în tratament de hernie disc fără lucru momentan,,m a denigrat,a spus tot ce se punea mai rău furan mailuri si sms su denigrandu ca să nu mai dea pensie.ce trebuie să fac,cat mă costă nu an bani,daf copilul cu mine va rămâne până mor.ce șanse am?
ar trebui si ITM sa poata obliga angajatorul sa ti dea banii.daca pentru orice deschizi proces in romania,iar un om care nu are un leu nu prea se incumeta sa deschida proces.am mai deschis eu unul si m-au pus sa platesc cheltuieli judecata desi nu fusesem citata.normal e sa fie obligat angajatorul sa ti dea banii la sesizare,nu sa stai prin tribunale si sa dai tu bani.pe asta si mizeaza ei,ca nu deschizi can-ai bani.si isi bat joc de noi.faceti ceva la lege,nu e normal pt orice sa ti termini nervii in tribunal si sa dai taxe cand tu vrei banii munciti de tine si 2 mil. doar.e anormal.
Buna ziua,m am angajat cu contract munca la o firma curățenie și păreau serioși,desi mi s a spus că salariu va fi 500pe 2ore iar în co tract nu era decât 300deci făceau evaziune.cand a fost prima zi de leafa m a chemat,mi a dat pt zilele lucrate si s a făcut ca nu are statul de plată,desi am cerut să semnez.a spus că l a luat cineva.apoi spunea că mi l aduce la firma unde curățăm si nu l a adus,am mai lucrat 8zile dar mi am dat seama că ceva nu e în regulă,ca e evazionisti si nu m am mai dus.i am dat tel să mi închidă contractul si banii să i dea.nu mai răspunde.nu am mai pățit așa ceva,aveam 2mil de luat si se face că nu mă cunoaste.ce fac,legal cum procedez,imi vreau banii.si nicinu stiu ce i cu contractul,cu tot.poate spune că am plecat a doua zi de la ea si eu am lucrat o lună.ce pot face,poate di salariații nu mai recunosc,si am muncit pe brânci acolo.ce se face în astfel de situații,cui mă adresez,ca de procese nu am bani.