avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate Florin251

Activitate Florin251

Buna seara, incerc sa completez formularul pentru recesamant 2021, am cateva nelamuriri , daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator.
Eu sunt cu munca mai mult in delegatie prin tara , la 2 saptamani vin acasa , (proprietate personala) si stau o zi , doua dupa care iar plec pentru cateva saptamani. si tot asa pe parcursul anului, ce trec la resedinta obisnuita ?
Si a doua intrebare este , am locuinta cu terenul , si mai am un teren separat cu o anexa pe el , trebuie sa trec si acest teren cu anexa ?
Sper sa nu fiu prea plicticos cu intrebarile mele , dar nu ma pricep.
va multumesc !
Buna seara, o sa merg sa intreb , dar nu am mare incredere in ce spun cei de la primarie ,acea lege daca e data pe plan local , ar trebuii sa fie inscrisa undeva , ar trebuii sa apara undeva , ca se practica la primarii sa ti se dea informatii eronate pentru a avantaja pe altii in defavoarea altora .poate sunt eu paranoic .
Va multumesc inca odata .
Buna seara, va multumesc pentru raspuns , primaria ar putea da o asfel de lege ? Adica sa fie cum zice vecinu cu cei 10 metri , cum pot verifica acea lege daca este doar pe plan local ?
Buna seara , as vrea sa infiintez o livada de nuci , as vrea sa stiu care este distanta minima fata de hotarul cu vecinii? eu am vazut pe net art 613, dar am un vecin care cica ar fi fost la primarie si cei de acolo iar fi spus ca distanta minima este 10 metri .
As fi recunoscator daca ma poate lamuri cineva .
Va multumesc anticipat !
Vreau sa cumpăr un teren care are și intravilan și extravilan are construit și un grajd pe el.
Pe cadastru limita de proprietate către un vecin este o linie dreapta în realitate ,vecinul e întrat de la un anumit punct c 40 de centimetri către teren,situația asta ede foarte mult timp , dar cel ce era proprietar a murit ,se mai poate îndrepta acel gard sau nu , țin sa menționez ca nu estedwzbatuta moștenirea la acel vecin .
Va mulțumesc!
Buna seara, este adevarat ca pentru cei care lucrează în domeniul construcțiilor sa sistat plata contribuțiilor la pilonul 2 de pensii?
buna seara , de curand m am mutat intro locatie de trei stele , si am observat ca tot se umbla in frigider , mai ales la temperatura , este legal asa ceva ?
Răspuns la discuția contract de apa curenta
nu am primit nimic , eu fiind mereu plecat , nici nu am avut timp sa merg pe la ei , da le am aratat si a zis ca la el ala din 2014 e ultimul index , nu prea se descifreaza seria , e mai vechi apometrul . eu marti trebuie sa plec din localitate . am scospozele la imprimanta , ce fel de cerere ar trebuii sa fac sau cum ar suna pentru regularizarea asta ?
Răspuns la discuția contract de apa curenta
Buna seara , revin cu aceiasi problema , daca ma poate ajuta cineva , am fost sa rezolv problema cu indexul la apa , si am dat de alta problema , indexul care l am dat atunci cand am facut contractul nu e nicaieri , si vor sa ma puna sa platesc de la ultima citire care a fost facuta in 2014 pana acum , cum ar trebuii sa procedez ? tin sa mentionez ca am pozele de la index de cand am cumparat casa in 2016 octombrie .
Răspuns la discuția M am inscris la liceu si lucrez
Multumesc pentr u raspuns .