avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... M am inscris la liceu si lucrez
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

M am inscris la liceu si lucrez

Buna ziua , m am inscris la liceu si lucrez in deplasare , am nevoie de cateva zile libere sa merg la scoala , din cate am inteles eu angajatorul trebuie sa iti dea voie sa mergi , este obligat prin lege , este adevarat ?
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Florin251 , utilizator 13:21, 21 Ianuarie 2018
Pentru astfel de situații, ar trebui sa faceți cerere de concediu fără plata sau dacă doriți puteți sa va luați zile din concediu de odihna.
Multumesc pentr u raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz burceaana burceaana am o intrebare si va rog daca se poate sa ma lamuriti... mi-am inaintat demisiaa in data de 1.06 cu termen pana pe 28.06,din cauza unor neintelegeri m-am ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la ture de 12 ore CosminPreda CosminPreda Buna seara. La firma unde muncesc se lucreaza in ture respectiv 12/24 si 12/48.. In situatia in care imi iau 2 ture libere mi se opresc 3 zile din concediul de ... (vezi toată discuția)
Preaviz si concediul de odihna simultan! darkone darkone Revin cu o problema.Eu am avut stabilit sa imi iau cancediul de odihna pe 14.07.2008, insa au inceput sa apara probleme la serviciu din cauza unei probleme de ... (vezi toată discuția)