Am fost chemata in judecata pe fond (nu e ordonanta) si mi s-a comunicat invitatia pt intampinare in a 6-a zi de la depunerea actiunii. In a 9-a zi am avut scrisorica in posta.
Asta, in conditiile in care am fost citata la vechea adresa, deci in perioada asta s-a facut si verificarea la Evidenta Populatiei, eu fiind citata direct la noua adresa.
Este normal?
Este posibil sa fie vreo interventie de undeva pentru a pune in fata un dosar?
Am divortat acum 1 an la notar si copiii au ramas la mine ca mama.
Ce program maxim de vizitare poate obtine un tata care are o relatie normala cu copiii: se preocupa de ei, le plateste afterul, ii mai viziteaza la scoala, le gateste cand copiii sunt la el, etc
Stiu ca intrebarea este larga, dar eram curios sa stiu care este sentinta cel mai des data? Am vazut destul de des 2 weekend-uri pe luna plus o luna in vacanta de vara. Sunt si alte sentinte?
Am trimis deja o cerere de urgentare catre Presedintele Judecatoriei si Presedintele sectiei civile.
Nu pot sa nu remarc o stare generala de "n-ai ce sa faci" in fata unei institutii a statului care nu respecta legea intr-un stat de drept, atitudine pe care mi-a aratat-o chiar si avocatul meu.
Sa reformulez atunci, poate reusim sa identificam un raspuns. Ce poate face statul daca eu nu respect legea "din cauza incarcaturii"?
Multumesc pentru ideile constructive pe care le formulati.