avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate catalinciprian

Activitate catalinciprian

Pai mi la dat să-l repar eu am băgat vro 300 de lei în el și el acuma după vro 4 5 luni vine ca sai dau scuterul era o porcărie de scuter mai mulți bani am cheltuit eu decât să-l repar
Daca un prieten avea să-mi dea o suma de 600 de lei și la mine avea un scuter iar eu ca să-mi recuperez bani am vândut acel scuter deoarece nu mia adus bani dar după o vreme sa trezit ca să-mi dea bani înapoi și sa ia scuterul ar putea sa mi se întâmple ceva sau o explicație sai dau ca am dat scuterul ?
Am o întrebare vreau sa ma duc la rar sa înscriu o masina și acuma am văzut ca în civ la roți scrie 205.60.r16 iar eu pe masina am 205.55.r16 ar avea vro problema ?îmi zice ceva la rar?
Am înțeles o sa ma uit pe asigurare sa vad ce am dar 100% nu este nimic adevărat

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

În.primul.rand trebuie văzut dacă asigurarea dvs acopera astfel de incidente.Daca nu acoperă nu prea aveți cu cine sa va judecați.Trebuie sa existe o culpa a unității de cazare,societății care administra parcarea in cazul unei parcări private, o betonare totala care nu permite evacuarea apei,,un teren care a alunecat din cauza unei amenajări necorespunzatoare etc.Chiar dacă a fost un cod rosu ar putea exista o culpa în cazurile ipotetice prezentate.Astfel de situații se analizează.cu un av pt a evalua posibile variante dar primul.pas este sa citiți singur riscurile asigurate din contract.

Cei de la asigurare ma gândesc deoarece nu am eu vina

CHKa a scris:

Pe cine va ganditi sa dati in judecata ? cine ar fi vinovat ?

Bună ziua sunt în vacanta în jupiter 31.09.2024 și a fost o ploaie puternica aici și mia luat apa masina as vrea sa știu ce este de făcut deoarece vreau sai dau un judecata masina nu mai merge deloc unde ma pot adresa sau ce trebuie sa FC
Vreau sa retrag toată suma de 100 de milioane de pe el dar acest lucru nu mi sa spus ca trebuie sa achit toată suna aia retrasa în maxim 55 de zile nemulțumirea e ca nu îmi spun concret....am pensie de 2300 de lei

Dapix a scris:

Care e "vrăjeala" băncii`? Ce vă nemulțumește la acest card de credit`?

Vreau sa fac un card de credit de la bt și am fost azi dar după ce am ajuns acasă am aflat ca este o vrăjeală dar cei de la banca nu mi.au explicat asa ceva pescuit
Sunt pensionar am 65 de ani am pensie de 2300 de lei și vreau sa ma împrumut 10000 de lei. Eu vreau sa scot bani aia 10000 de lei de pe cardul ala de cumpărături și nu știu în cât timp trebuie sai pun înapoi?cata rata plătesc menționez ca zice cu 0 dobânda dacă ma poate ajuta cineva momentan nu am luat cardul de-abia peste 3 zile dar o sa renunț dacă mai pot dar sigur pot
As vrea sa ma ajutați dacă se poate într-o problema referitoare la o agenție de munca în Italia ca badanta nu găsesc deloc nici un răspuns....și nu știu dacă este adevărat sau nu sau este prosteala agenția se numește CEEL TOR NUMELE EI pe Facebook este Carmen Carme este cooperativa la agenția asta din Italia dar nu are nici o informație pe Facebook as vrea sa știu dacă a lucrat careva cu ea și îmi poate da niște amănunte despre ea
Asa o sa fac este prima teapa de acest gen
Dar dacă e sa îmi refuz propriul meu colet de la fan curier pur și simplu sa nu-l iau ca să plătesc tur-retur deoarece este o suma destul de mare și nu face coletul cat trebuie sa plătesc se întâmplă ceva ?