avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi
Forum Activitate chrispop

Activitate chrispop

Răspuns la discuția Cod CAEN jurnalism
Nu stiti daca e nevoie de autorizare/calificari pentru acest cod CAEN? Pana la urma oricine poate sa scrie un blog de exemplu sau articole pentru o alta publicatie.
Buna! Daca sunt salariat part-time la o firma din strainatate cum pot beneficia de deducerea personala avand in vedere faptul ca din cate stiu eu actul trebuie depus de angajator?
Buna! Imi puteti spune va rog cum as putea obtine o procura de la o persoana care nu se poate deplasa la notar din motive medicale?

Multumesc!
Cat e valabil certificatul medical pentru scoala de soferi?
Răspuns la discuția Sponsorizare echipa de fotbal
Multumesc pentru raspuns, d-le Manea! As mai avea inca o intrebare: ulterior o persoana juridica nonprofit(asociatie sportiva) poate fi transformata in SRL sau SA,etc.?
Răspuns la discuția Sponsorizare echipa de fotbal
Daca formez eu o echipa de fotbal in liga a 4-a sa zicem sub forma de SRL o pot sponsoriza din impozitul pe profit?
Răspuns la discuția Iesire de pe proprietate privata
Da,asa stiam si eu,dar la examenul de soferi(traseu) politistul examinator m-a depunctat pentru ca am acordat prioritate masinii care era oprita la semnul stop cand eu eram in patratul rosu..
Răspuns la discuția Iesire de pe proprietate privata
Iar daca vehiculul meu este unde e patratul rosu? Cine are prioritate?
Buna! As vrea sa stiu daca echipa de fotbal este considerata o personaja juridica cu scop lucrativ?

Astfel in cazul in care as avea o firma platitoare de impozit pe profit as putea deduce sponsorizarea din impozitul pe profit?
In urmatorul caz cine are prioritate? Patratele rosii sunt cele 2 vehicule care ma intereseaza. Vehiculul aflat in al doilea patrat rosu(iesire din proprietate privata) semnalizeaza dreapta(am marcat traseul drumului dorit cu sageata rosie).

Vedeti imaginea:

[ link extern ]