avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate floreanilie

Activitate floreanilie

de la politie nu a fost radiata.Radierea la cerere am facut-o doar la primarie ptr.impozit.
va rog sa-mi spuneti daca am radiat o masina numai de la taxe si impozite,o mai pot inscrie in circulatie.Multumasc.
va rog sa-mi spune-ti daca am vindut o masina ,i-am dat actele masinii,dar nu am facut actele de vinzare iar masina a tot fost vinduta de nu mai stiu la cine este,ce pot face sa o scot de la impozit.multumesc.
deci nu am nevoie de 15 ani de munca?.multumesc.
daca am pensie militara,poate cineva sa-mi spuna daca pot beneficia si de pensie civila,daca am lucrat 10 ani,in fabrica.multumesc.
va rog sa-mi spuneti daca se poate sa radiez o masina numai de la taxe si impozite pe o perioada de 2 ani cit o sa fiu plecat din tara.daca da v-as ruga sa-mi si de ce acte am nevoie.va multumesc.
contract de donatie.multumesc.
contract de uzufruct viager incheiat la notar
va rog sa-mi spuneti daca parintii mei au pus casa pe sora mea cu drept de uzufruct,cu acordul fratilor,sotul surorii mele,are dreptul asupra casei in cazul in care divorteaza de el.multumesc.
va rog sa-mi spuneti daca tinerii sub 35 ani (care au lucrat legal in strinatate)au anumite avantaje din partea statului daca se intorc inapoi in tara ptr.a deschide o afacere.multumesc.