La aceea vreme am fost cu soacra la primărie unde în baza unei declarații verbale a trecut terenul pe mine.soacra fiind handicapata și se afla in îngrijirea mea.
SunnyXxxX a scris:
Cum ați primit terenul de la soacră?
Aveți vreun document gen donație, ctvc?
Dacă nu aveți niciun document din care să reiasă că terenul vă aparține țin să vă anunț că soacra dumnv sa răzgândit.
In anul 2019 am obținut de la soacră-mea 2.70ha teren agricol pe care l-am înregistrat la primărie ,drept dovada in fiecare an am primit subvenții Apia.in acest an am fost înștiințat că terenul respectiv figurează din nou pe soacră-mea fara că vreunul dintre noi sa cerem acest lucru,iar agentul agricol nu știe ce să întâmplat și nici explicatii nu ne poate da.Va rog să-mi spuneți ce trebuie sa fac sa obtiin terenul înapoi.
va rog sa-mi spune-ti daca am vindut o masina ,i-am dat actele masinii,dar nu am facut actele de vinzare iar masina a tot fost vinduta de nu mai stiu la cine este,ce pot face sa o scot de la impozit.multumesc.
va rog sa-mi spuneti daca se poate sa radiez o masina numai de la taxe si impozite pe o perioada de 2 ani cit o sa fiu plecat din tara.daca da v-as ruga sa-mi si de ce acte am nevoie.va multumesc.