avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... va rog sa-mi spuneti daca am radiat o masina numai de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

va rog sa-mi spuneti daca am radiat o masina numai de la taxe ...

va rog sa-mi spuneti daca am radiat o masina numai de la taxe si impozite,o mai pot inscrie in circulatie.Multumasc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:17, 19 Noiembrie 2024
Pentru a scoate masina de la taxe si impozite, ati avut nevoie de documentul de radiere de la politie.
Ce motiv ati invocat la radierea de la politie ? Raspunsul il puteti primi de la politie, in functie de motivul invocat de dvs. la radiere.
de la politie nu a fost radiata.Radierea la cerere am facut-o doar la primarie ptr.impozit.
Pentru înmatriculare trebuie să prezentați dovada înregistrării la organul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere din evidentele fiscale - auto- ionilie ionilie Am avut o masina accidentata pe care am vanduto an alt judet pers.respectiva a anscris masina dupa ce a reparato(ma rugat sa-i las numerele pt. a putea sa o ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii de la primarie eu_craciun eu_craciun Buna ziua, am vandut masina unei persoane prin contract de vanzare-cumparare, am achitat datoriile la primarie si i-am dat certificatul fiscal ca sa o ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare masina andreicristi andreicristi Buna ziua, daca vand o masina si cumparatorul mi-a facut contract de vanzare cumparare la un birou de acte, e scris numele lui cnp , adresa etc, si al meu , ... (vezi toată discuția)