Bună am un PFA care desfășoară activitate transport în comun mai exact taxi .În luna decembrie am avut un accident în urma căruia sa declarat dauna totala a mașini am fost victima accidentului. În urma analizelor celor de la asigurări și calculelor pe mașină mea un seat ibiza din 2012 am primit 7900 de lei bani cu care conform legilor din România o alta mașină din același an sa o echipez cu toata aparatura necesara și toate documentele nu imi ajung .Pentru staționarea mașini nu am primit încă nici un ban întrucât mă plasează de la unul la altul și îmi cer tot felu de nimicuri chiar dacă am întocmit toată documentația persoana care mă accidentat nu mă căutat de loc atâta ce am procesul verbal de la politie .Din decembrie sunt fără servici fără venit am ajuns sa disper sunt marcata pentru tot facturi și multe cheltuieli neplătite .întrebarea mea este acum cu socul care a mai venit peste noi ce pot sa fac nu vreau sa ajung în depresei și sunt aproape 4 luni de cand nu am un bani nici pt o coară de pâine.
Pentru mașina mea din 2012 am primit 9600 cu acești bani nu pot sa iau mașina din același an intrucat legea taximetriei nu îmi permite sa pun mai veche de 2012 iar eu de o luna sunt fără venit afectată psihic am ajuns sa nu dorm nopțile plus echipamentul de taxi ma costa 5000
Sunt victima unui accident soldat cu dauna totala .Masina este de taxi și sunt proprietara fiind și singurul serviciu al meu.Oferta de la asigurări nu îmi acoperă dauna ce pot sa fac?
Buna am un contract de întreținere cu socri pe o casa care nu mai exista in urma unei declarați date de socrul meu pt demolare ,iar eu împreuna cu soțul am construit alta casa .Socrul și soțul au decedat iar acum soacra și cumnata doresc casa veche care nu mai este înapoi plus parte din casa mea intrucat nu am avut copii.Am deschid proces de partaj iar ele pt anularea contractului
Soacra a rămas în casa niciodată nu am pus problema sa o arunc în strada,iei am mers acasa era cumnata în casa am salutat chiar dacă nu vb cu mine,iam spus ca se simpresia bine văzând Cum se distruge o casa de 70000de euro după care a aruncat cu mâncare în mine mă tras de haine și mă împins afară ca eu nu am ce căuta acolo.
Bună am un contract de întreținere cu socri pe o casa care nu mai exista.Am demolato cu acordul lor.Problema mea este ca socru a decedat la fel și soțul iar anu trecut ma chemat la notat soacra și cumnata sa le dau parte din casa care am construito noi. Notarul le-a dat un certificat care atesta calitatea de moștenitoare Anul ăsta am deschis eu partaj .Azi când am mers acasa cumnat mă dat afară din casa și mă lovit este normal
Bună. Am un contract de întreținere cu uzufruct voiajor cu socri mei pe o construcție care nu mai exista.Problema este socrul meu a decedat după 6 luni ă decedat si sotul meu am rămas eu si soacra .Soacra impreuna cu cumnata au deschis succesiune dupa sotul in scopul optineri averii .Pe casa veche eu si sotul am.ridicat alta casa cu etaj iar toată documentatia este pe.mine si sotul eu sincer azi vrea sa stric contractul cu soacra dar ea nu vrea de la.notar au obținut doar un certificat care atestă că sunt moștenitoare nu mi se pare legal ca cineva sa aiba parte in munca mea si eu sa ramana pe drumuri