avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Activitate corneliamerlea

Activitate corneliamerlea

Și ea ce să facă? Să cerșească, sau să moară de foame? Pensia socială cui se aplică?
O rudă de-a mea, care a lucrat cu carte de muncă numai doi ani, singură la 66 de ani și trăiește din ajutor social de 140 de lei, are dreptul la pensie socială? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Prescriptie datorie RCS-RDS
Mi s-a spus ca daca platesc suma imi fac un contract.
In octombrie 2007 am incheiat un contract cu RCS_RDS,pe un an de tv,tel si net,pe numele meu! In martie 2008 am plecat in strainatate si sotul meu(mentionez ca nu avem acelasi nume de familie) a platit in continuare o perioada si apoi s-a mutat la alt distribuitor,nemultumit de programele celor dinainte!Au venit facturi, cateva luni apoi n-au mai venit!Eu m-am intors acum din strainatate si am vrut sa-mi fac contract la ei,RDS-RCS,dar pretind sa le platesc datoria din 2009,ca sa beneficiez de serviciile lor.E normal,ca dupa 9 ani sa nu sa se fi prescris datoria?
Va multumesc pt. raspuns!
Multumesc pentru raspuns!
In schimb la SRL e nevoie de contabil,nu?
Eu si fiica mea am dori sa deschidem o afacere in domeniul croitoriei,la domiciliul meu(casa particulara)si nu stim ce-ar fi mai rentabil,II;IF;PFA?Vrem sa putem vinde si la persoane fizice si juridice.Fiica mea a lucrat in domeniul confectiilor cativa ani,avem nevoie si de diploma de calificare?
Multumesc!
Pot rezilia contractul cu firma de salubrizare deoarece nu sunt multumita de serviciile lor!Eu nu am primit tomberon(si sunt pe lista de asteptare de un an si jumatate)si cumpar saci in care scot gunoiul,dar imi preia numai un sac(chiar daca scot doi)cum ca e prea mult,iar cei care au tomberon,pot inghesui si 5 saci ca ai mei in el si nu in ultimul rand,e prea scump serviciul pe care il presteaza,avand in vedere nivelul de trai al oraselului si al meu personal.