avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Reziliere contract su o societate de salubrizare.
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Reziliere contract su o societate de salubrizare.

Pot rezilia contractul cu firma de salubrizare deoarece nu sunt multumita de serviciile lor!Eu nu am primit tomberon(si sunt pe lista de asteptare de un an si jumatate)si cumpar saci in care scot gunoiul,dar imi preia numai un sac(chiar daca scot doi)cum ca e prea mult,iar cei care au tomberon,pot inghesui si 5 saci ca ai mei in el si nu in ultimul rand,e prea scump serviciul pe care il presteaza,avand in vedere nivelul de trai al oraselului si al meu personal.
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 22:41, 17 Noiembrie 2016
Cu siguranță puteți solicita rezilierea contractului. Nu puteți fi obligată să continuați să plătiți niște servicii care vă nemulțumesc. Personal am procedat astfel cu oastfel de firmă și nu au fost probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unui contract de prestari servicii simora84 simora84 Buna ziua, am apelat la acest forum pt a gasi o solutie in rezolvarea problemei pe care o am cu firma de salubritate cu care am contract de prestari servicii, ... (vezi toată discuția)
Plata gunoi petremarin11 petremarin11 Buna seara. Detin o casa de vacanta intr-o comuna dintr-o zona de deal. Pana in anul 2017 colectarea gunoiului se facea de catre o firma de salubrizare din ... (vezi toată discuția)
Taxa de habitat la sectorul 2 prettydaniola prettydaniola Aceasta postare se adreseaza in special profesionistilor legii care locuiesc in sectorul 2 si care sunt in tema cu acest subiect. Art. 1270 din Noul Cod ... (vezi toată discuția)