AM UN WV TRANSPORTER T5 DIN 2004 ARE 5 LOCURI PLUS MARFA AS DORI SA ADAUG 3LOCURI IN LOCUL SPATIULUI PT MARFA.ESTE POSIBIL.VA MULTUMESC
As mai avea o intrebare daca se poate ?De cand a inceput divortul februarie 2017 nu am platit pensie la copil crezand ca se termina repede divortul.nestiind ca dureaza atat timp ,un an ,si la sfatul avocatului nu am platit zicandu.mi ca o sa platesc din urma cand se termina divortul!Imi poate cauza acest lucru ,ma poate baga la abandon de familie?
Va multumesc pt raspuns dar As mai avea o intrebare daca se poate ?De cand a inceput divortul februarie 2017 nu am platit pensie la copil crezand ca se termina repede divortul.nestiind ca dureaza atat timp ,un an ,si la sfatul avocatului nu am platit zicandu.mi ca o sa platesc din urma cand se termina divortul!Imi poate cauza acest lucru ,ma poate baga la abandon de familie?
Buna seara,va rog frumos imi puteti spune in cat timp se primeste hotararea de divort acasa,in cat se face comunicarea de la ultima infatisare?as dori sa fac apel si imi este teama sa nu treaca timpul de 30 de zile in care pot sa fac apelul!ultimul proces a fost pe 10 noiembrie si nici pana acum nu am primit comunicarea!
ca sa fac apelu imi trebuie hotararea ?cu siguranta o sa imi vina hotararea la respectivul avocat dar nu inteleg de ce sa comportat asa ca si cum nu la interesat cred ca nici nu sa prezentat la ultima infatisare/este posibil sa il fi,,cumparat,,sotia?
As lua legatura cu el dar nu mai am cu cine pt ca nu imi mai raspunde la telefon.pot face recurs cu un alt avocat?Daca se poate face recurs si sunt prezent la urmatoare infatisare se poate termina divortul sau dureaza mai multe infatisari?va rog mult sa ma sfatuiti deoarece eu nu sunt in tara si nu stiu cum sa procedez?
buna seara pe toata durata procesului eu am fost reprezentat de avocat eu neputand fi prezent decat o singura data,eu fiind cel care a bagat divortu!si fiind plecat din tara.ACUM sa inteleg ca trebuie sa ii platesc sotiei cheltuieli de judecata iar noi ramanand in continuare casatoriti?cum ar trebui sa procedez acum?noi avem si un baietel care este la sotie eu neplatindui nimic.pesie pana in momentul de fata,decat hainute si cele necesare pt scoala asteptand sa se termine procesul iar acum am avut,,o mare surpriza,,ce pot face acum?
buna seara va rog frumos imi puteti explica ce inseamna acest lucru am avut azi procesul de divort Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge ca nesustinută actiunea civilă. Obligă reclamantul să plătească pârâtei cheltuieli de judecată în cuantum de 1200 lei. Cu apel în 30 de zile de la comunicare.
Document: Hotarâre ----
Daca nu îmi cauzează plângerea făcută de ce credeti ca avocatul le-a spus părinților mei să nu se prezinte la poliție pt respectiva declarație! avocatul a zis că se prezintă el la politie că altfel daca s-ar ști că eu sunt plecat din țară s-ar putea anula divorțul.este posibil așa ceva?
Gabriel Klein Kiritescu a scris:
Buna ziua,
Trimiteti o adeverinta la instanta din care sa rezulte veniturile pe care le realizati.
Plangerea ca nu respectati programul nu va cauzeaza dar e bine sa trimiteti la politia unde este depusa plangerea din care sa rezulte ca lucrati in strainatate.