avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua!am bagat divortul de sotie acum 8 luni inca nu sa terminat divortul datorita faptului ca sotia vrea pensie alimentara din strainatate eu fiind plecat la munca si sa prelungit procesul,tin sa specific ca eu nu muncesc tot timpul anului ,am contract temporar,poate sa optina pensie alimentara din strainatate?cat am fost in tara cam 3 luni nu mia dat voie sa vad fetita.din aceasta cauza eu am intentat al proces pt ami da voie sa vad fetita,in urma procesului am primit un program de vizita cu fata pe care lam respectat atata timp cat avrut si fata,acum sunt la munca in alta tara iar sotia a depus plangere la politie ca nu imi respec programul de vizita cu fata,va rog sa imi spuneti cu ce imi poate cauza acest lucru?va rog mult daca puteti sa imi raspundeti la ambele intrebari?
Ultima modificare: Marți, 19 Septembrie 2017
andreiii999, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreiii999 , utilizator 19:43, 19 Septembrie 2017
Buna ziua,
Trimiteti o adeverinta la instanta din care sa rezulte veniturile pe care le realizati.
Plangerea ca nu respectati programul nu va cauzeaza dar e bine sa trimiteti la politia unde este depusa plangerea din care sa rezulte ca lucrati in strainatate.
Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Trimiteti o adeverinta la instanta din care sa rezulte veniturile pe care le realizati.
Plangerea ca nu respectati programul nu va cauzeaza dar e bine sa trimiteti la politia unde este depusa plangerea din care sa rezulte ca lucrati in strainatate.

Daca nu îmi cauzează plângerea făcută de ce credeti ca avocatul le-a spus părinților mei să nu se prezinte la poliție pt respectiva declarație! avocatul a zis că se prezintă el la politie că altfel daca s-ar ști că eu sunt plecat din țară s-ar putea anula divorțul.este posibil așa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adevar emil30 emil30 numele meu este emil am fost casatorit si in urma casatoriei a rezultat un minor.Am plecat in strainatate ca sa lucrez si sotia a ramas acasa cu copilul si in ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie ana2006 ana2006 sunt divortata din 2007 custodia o am eu totala ptr ca tatal era plecat in strainatate cand sa dat sentinta nu are drept de vizita, nimic.si nici nu a platit ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara MysterB MysterB Doresc sa stiu urmatoarele: Baiatul meu nu se afla in tara iar eu sau actuala lui sotie platim pensia alimentara unei foste sotii cu care acesta a fost ... (vezi toată discuția)