avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate ilears

Activitate ilears

Buna seara. Bunica mea si fratele ei, actulmente decedat, li s-au retrocedat 3 ha de teren in Urziceni. In anul 2000 a decedat si sotia fratelui bunicii. Din 1990 pana in prezent bunica mea a achitat impozitul pt teren. Intrebarea este: se poate obtine prin uzucapiune partea fratelui decedat, avand in vedere ca nu a avut copii? Mulțumesc
Buna seara. Am betonat o parte din drumul de servitute pt ca in urma ploilor din weekend a fost inundat complet. Azi m am trezit la poarta cu politia locala sa ma intrebe de autorizatie. Maine tb sa ajung la primarie sa vad ce risc. As vrea sa ma informati ce se poate intampla, avand in vedere ca este primarie de ilfov si am inteles ca sunt dornici de atentii. Nu as vrea sa profite de nestiina mea. Mentionez ca nu este donat primariei. Multumesc mult.
Va multumesc. Contractul este standard Vodafone,iar la clauzele de rezilere sunt trecute doar cele din culpa clientului.
Multumesc
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta: am un abonament de telefonie mobila pe care l am prelungit pt 2 ani din ianuarie 2017 fara achizitie de telefon ci doar cu oferta de scadere a platii abonamentului. In luna august am consumat trafic de net de aprox 650 lei, compania de telefonie restrictionandu mi accesul la servicii pana la plata unui avans de 550 lei. Am platit avansul in data de 16.08 insa nu mi au dat drumul la telefon si nici nu i pot contacta telefonic, se pare ca mi au restrictionat accesul si la asta. Mentionez ca diferenta de factura este scadenta pe 31.08. Am facut deja plangere la ANPC si astept raspuns. Intrebarea este: pot cere rezilierea abonamentului din acest motiv fara sa mi creara taxa de reziliere, avand in vedere ca nu beneficiez de serviciile incluse in abonament si platind in avans suma ceruta? Multumesc
Răspuns la discuția Accident de masina cu victima
Va multumesc
Răspuns la discuția Accident de masina cu victima
Va multumesc
Buna ziua, am un prieten care a fost implicat intr un accident de masina, el fiind pasager, in urma caruia s a ales cu fractura de humerus, vinovatul accidentului fiind un prieten. In accident nu au fost implicate ale masini...la politie a apucat sa declare ca nu are pretentii. Intrebarile sunt: cine plateste spitalizarea si are sens sa mai mearga la iml sau e obligatoriu? Multumesc
Multumesc
Buna seara. Sotia decedeaza in aprilie 2016, succesiunea nu e facuta inca si nici acceptata, totusi se pune poprire pe toti banii din contul sotului, fara notificari prealabile. Dupa telefon la banca se pare ca este vorba de un card al sotiei deduncte cu un credit f vechi cam de 5000 lei. Ce este de facut in situatia in care nu avem ce contesta in instanta iar de la bej spune ironic ca probabil vom primi notificare in zilelele urmatoare? Banii din cont nu provin nici macar din drepturi salariale. Este un abuz al bej si ce putem face ca sa deblocam contul mai repede? Multumesc