avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate drimboi

Activitate drimboi

Răspuns la discuția probleme cadastru teren
actiune in granituire,imi scapa termenul ,asta se rezolva in instanta,sau se poate face la primarie..?
am cumparat un teren in craiova,2080mp dupa cumparare am chemat un topometrist sa stiu si eu daca corespunde suprafata din acte cu cea din teren,surpriza a fost neplacuta sa vad ca punctele cadastrale se afla pe terenul vecinului din dreapta aproximativ 80cm -1m de la imprejmuire.ce posibilitati exista sa intru in posesia terenului lipsa sa fiu pus in posesie conform cadastrului.
da am formulat o plangere
in spania?
am sunat si mi au spus ca o sa trimita dar de atunci nu prea mai raspund la tel,
am venit din spania pe 22 decembrie si am avut un copil mic si implicit caruciorul , la imbarcare caruciorul a fost oprit de catre personalul aeroportului pt al pune undeva unde este un asemenea loc special, am ajuns in romania si caruciorul nu a fost pus adica a ramas acolo in aeroport,ce pot face sa mi recuperez caruciorul la copil?
Răspuns la discuția accident
adica eu trebuie sa fac munca de investigatie sa gasesc eu autorul,sunt camere in zona , am inteles ca exista un fond de garantare a victimelor strazi si se poate repara din acesta.
Discuție accident
masina lovita sofer fugit de la fata locului,cum pot repara masina am depus plangere la politie dar nu preau m au lamurit daca o sa pot repara masina sau daca vor verifica imginile de pe camerele din zona respectiva..va multumesc
nu cred va avea peste 90 de zile ,pe ce perioada imi va fi suspendat permisul si cine hotaraste acest lucru politia sau parchetul?respectiv amenda
am lovit un pieton pe trecerea seara nu cred ca e asa grav am duso la spital nu are fracturi are traumatisme si un hematom picior a ramas internata pt drenaj hematom,ce consecinte pot avea...la ce sa ma astept,bineinteles ca sunt aproape de victima in acest timp si o sa incerc o impacare..va multumesc