avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident

masina lovita sofer fugit de la fata locului,cum pot repara masina am depus plangere la politie dar nu preau m au lamurit daca o sa pot repara masina sau daca vor verifica imginile de pe camerele din zona respectiva..va multumesc
Cel mai recent răspuns: drimboi , utilizator 19:32, 3 Ianuarie 2017
Dacă nu reușiți să-l identificați pe șoferul vinovat, o sa va plătiți singur reparația.
adica eu trebuie sa fac munca de investigatie sa gasesc eu autorul,sunt camere in zona , am inteles ca exista un fond de garantare a victimelor strazi si se poate repara din acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie masina inainte de finalizarea anchetei politiei PopescuOctav PopescuOctav Am avut masina parcata si o alta masina mi-a lovit-o. Soferul a fugit de la locul acidentului dar am apucat sa-i iau numarul, m-am prezentat la Politie ... (vezi toată discuția)
Accident auto sofer beat, fara asigurare, numere expirate alinaelena55 alinaelena55 In 19 decembrie 2013 doua masini care circulau regulamentar au fost lovite de un BMW condus de un sofer beat. Ulterior, am aflat ca ii expirasera si numerele ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu autor necunoscut Pavalasc Pavalasc Ce putem face dacă am fost accidentați în trafic, de o mașină necunoscuta, și la care nu am putut sa ii vedem numărul de înmatriculare, iar șoferul a ... (vezi toată discuția)