avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... probleme cadastru teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

probleme cadastru teren

am cumparat un teren in craiova,2080mp dupa cumparare am chemat un topometrist sa stiu si eu daca corespunde suprafata din acte cu cea din teren,surpriza a fost neplacuta sa vad ca punctele cadastrale se afla pe terenul vecinului din dreapta aproximativ 80cm -1m de la imprejmuire.ce posibilitati exista sa intru in posesia terenului lipsa sa fiu pus in posesie conform cadastrului.
Cel mai recent răspuns: drimboi , utilizator 21:55, 6 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
actiune in granituire,imi scapa termenul ,asta se rezolva in instanta,sau se poate face la primarie..?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Probleme de cadastru cu vecinii alexb2009 alexb2009 Buna ziua. In 1966 bunicii mei au cumparat o suprafata de teren intravilan de 990mp. Dupa masurarea cadastrala, vecinul din dreapta a scos tarusii, care ... (vezi toată discuția)
Granituire? Nelamuritul Nelamuritul Buna ziua. Am cumpărat un teren intravilan care este mărginit pe trei laturi cu garduri. Ulterior, am măsurat din curiozitate terenul respectiv și am ... (vezi toată discuția)