avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Activitate florin.constantin941@yahoo.com

Activitate florin.constantin941@yahoo.com

Am 69 de ani,am lucrat 15 ani si am pierdut cartea de munca. Cum pot reconstitui vechimea in munca in vederea pensionarii? Multumesc!
Cine stie? Casa de pensii mai accepta adeverinte cu sporuri si prime in vederea ,,micii recalculari,, Multumim!
Am 84 de ani si sunt din Fetesti.Am facut testament prin care am lasat totul unicului meu nepot. Nu am sotie si nici copii. Acum as vrea SA INCHEI CU NEPOTUL UN ONTRACT PRIN CARE ACESTA SE OBLIGA SA-MI ACORDE INGRIJIRE.CE TREBUIE SA FAC? MULTUMESC!
Sunt nascut pe 11.01.1962.Am lucrat 29 de ani,din care 9 ani in grupa a doua. Sunt in concediu medicat de 12 ani. Cand ma pot pensiona anticipat. Multumesc!
Am 63 de ani si 29 ani vechime,din care 12 ani in grupa a doua.De 12 ani sunt in concediu medical. Cand ma pot pensiona la limita de vars ta? Multumesc!
Nu se mai cumpara vechime?
Am varsta de 63 de ani si vechimea in munca de 29 de ani si 11 luni.Nu mai lucrez. Cand ma pot pensiona anticipat? Multumesc!
Vreau sa vand un teren agricol.Cine suporta taxele?Multumesc.
Cum se poate reconstitui grupa de munca netrecuta in cartea de munca si neluata in calcul la pensionare?
Pensie veteren de razboi. Dupa moartea sotiei veteranului copiii au drept de mostenire asupra acestei pensii?