Buna ziua,
Am un SRL care nu a avut activitate si care a stras amenzi si penalitati datorita nedepunerii actelor. Am depus actele din urma si sunt la zi, dar nu am achitat amenzile. Firma a fost declarata inactiv fiscal la inceputul lui 2018. Inca nu am demarat procedurile de insorventa. As dori sa imi fac un PFA/PFI pentru a intermedia distribuitia in asigurari, pot sa o fac pana nu scapt de SRL? In cazierul fiscal imi apare o ruprica cum ca acesta firma este inactiv fiscal, atat. Ma impiedica aceasta specificatie din cazierul fiscal sa imi fac PFA/PFI?
Buna ziua,
Am un SRL care nu a avut activitate si care a stras amenzi si penalitati datorita nedepunerii actelor. Am depus actele din urma si sunt la zi, dar nu am achitat amenzile. Inca nu am demarat procedurile de insorventa. As dori sa imi fac un PFA/PFI pentru a intermedia distribuitia in asigurari, pot sa o fac pana nu scapt de SRL?
Buna ziua. Pesoanele care avem contractul suspendat pentru ca suntem in concediu de crestere a copilului avem dreptul sa primim voucher de vacanta 1Iulie 2017 - 30 Noiembrie 2018? In lege am vazut ca scrie ca nu au dreptul cei cu contract suspendat cu exceptia celor de la art 145 alin 4 legea 53, acolo scrie de concediu de maternitate care nu este tot una cu cel de crestere a copilului.
Buna ziua,
Intrebarile mele sunt urmatoare:
Pot sa imi fac flotant in propriul apartament? Vrem sa sti pastreze sotul domiciliul la apratamentul bunici lui pentru a putea inscrie copilul acolo la gadinita dar vrem sa ne luam loc de paracre de domiciliu.
Daca s-a eliberat un loc de paracare de domiciliu in urma vanzarii unui apartament din bloc pentru locul respectiv se va licita din nou sau se va atribui automat cumparatorilor imobilului?