avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1996 soluții astăzi
Forum Activitate bibiloiu

Activitate bibiloiu

1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua! Chestia este că eu sunt taxată pentru așa zisa boxă/aer condiționat din luna mai, când nici nu aveam aparatul de aer condiționat. Instalația de aer condiționat este montată în balconul meu,care are vreo 13 metri lungime, atât cât este și apartamentul,care este stil vagon,sunt la etajul 7 este închis tot cu termopan, nu se vede nimic de jos în balconul meu,am și draperii groase de culoare grena și evacuarea apei se face tot în balconul meu într-o găleată, scurgerile balconului sunt astupate de când l-am închis. Asociația îmi zice că corpul exterior al instalației de aer condiționat este pe peretele comun,nu înțeleg, adică peretele din balconul meu nu este al meu?! Voi merge joi după-amiază la asociație, atunci au program. Vă mulțumesc!
Aer condiționat.
Pe baza cărei legi, asociația de proprietari de care aparțin, îmi ia bani pentru aparatul de aer condiționat personal în locuința mea, proprietate personală?! În urmă cu 3 luni, văd că sunt "taxată" la întreținere cu 5 lei pentru chirie boxă pe care nu o dețin, adică nu am nici o boxă,la întrebarea pusă către asociație pe aplicația unde achit și întreținerea, pentru ce boxă achit 5 lei, astăzi primesc răspuns pe email,cum că cei 5 lei sunt de fapt pentru aparatul de aer condiționat. Ce lege zice că trebuie să plătesc "taxă" pe un bun din locuința mea?! Și această "taxă" mi se ia din luna mai (inclusiv) și da,am cumpărat un aparat de aer condiționat pe data de 14 iulie a acestui an și abia după vreo 2 săptămâni l-am și montat și de unde știe "asociația" că eu am aparat de aer condiționat?! Cam ciudat...
Mă puteți lămuri, căci nu este în regulă.
Vă mulțumesc!
Bună seara!
Pot să devin asistentul social al mamei mele?
Mama are 75 de ani,iar eu am 53.
Vă mulțumesc!
Vă mulțumesc!
Bună ziua și mulțumesc pentru răspuns !
Vă mai deranj cu niște întrebări ! Pentru că am lucrat în mai multe localități din Grecia,trebuie să merg la Casa de Pensii din fiecare localitate în care am lucrat ?! Și când pot merge după formulare,când voi ieși la pensie sau pot merge mai devreme,exemplu-anul care vine ?!
Vă mulțumesc !
Mulțumesc !
Îmi puteți spune vă rog,dacă trebuie completat de către cei la care am lucrat și dacă vorbesc cu ei mi-l pot trimite pe e-mail ?!
Vă mulțumesc !
De ce formular am nevoie să transfer vechimea din Grecia în țară.Multumesc!
Este normal să ți se taie din primă,pentru că te-ai îmbolnăvit de Covid?!
Răspuns la discuția Preaviz!!!
Buna ziua!
In primul rand,tin sa multumesc tuturor celor care imi raspund si ma indruma!
Legat de situatia mea,vreau sa intreb daca pot sa imi continui concediul medical,cu zilele de concediu de odihna,care le am pana la sfarsitul lunii octombrie si dupa terminarea concediului sa reintre preavizul concedierii?!
Va intreb,pentru ca stiu ca nu voi lua banii pe zilele de concediu de odihna si acum astept salaraiul pe luna septembrie,ultimul salariul l-am luat pe 14 septembrie pe august.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Preaviz!!!
Buna dimineata!
Va multumesc!
Eu acuma ce fac?! Ieri am fost anuntata de medic,ca ma va opera la inceputul lui noiembrie,deci am nevoie de asigurare medicala.Concediul medical il am pana pe 23.10.2020.Operatia o voi face la Targu Mures,doar acolo am gasit,dupa multe cautari,sa ma opereze cineva cu asigurare,in Brasov nu a vrut nimeni.Operatia in sine nu ar fi complicata,dar recuperarea este de lunga durata.Seful meu stie toate astea.
Inca o intrebare,in perioada de medical,mai sant valabile zilele de concediu,adica cele 1,75 pe luna din 21 totale,eu lucrand din 4 ianuarie 2020 si am consumat 9 zile de concediu legal?!