avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Activitate Alina_1

Activitate Alina_1

Buna ziua,

Pentru cabinet avocat, in declaratia 200 la rubrica: cheltuieli deductibile exclusiv contributii sociale obligatorii,
se includ platile la pensii sau nu?

Multumesc
Buna ziua,
Ce trebuie facut cu excedentul unui ONG fara activitate economica?
Daca il reportez, pana cand se poate reporta?

Va multumesc mult!
Buna seara,
Ce trebuie facut cu excedentul unui ONG fara activitate economica?
Daca il reportez, pana cand se poate reporta?

Va multumesc mult!
Discuție D101 ONG
Buna seara,
Un ONG fara activitate economica depune D101 pe 0, adica 0 la toate rubricile? sau trebuie completata cu veniturile (din donatii, cotizatii membri) si cheltuielile (donatii).

Va multumesc.
Buna seara,
Se pot redirectiona 2% din impozit de catre pensionari?
Va multumesc.
Buna ziua,
Cum calculez contributia la accidente munca in functie de CAEN?
CAEN: 9602, clasa de risc: 1,25, tarif de risc: 0,159 si salariul: 1450 lei

Multumesc mult!

Discuție D200 incompleta
Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu un raspuns? In anii trecuti nu am completat rubrica *2.1 Contributii sociale obligatorii, potrivit legii* din D200, doar cheltuieli deductibile, unde am inclus cass si pensii este vre-o problema? exista implicatii fiscale?
Mentionez ca sunt in sistem real.

Va multumesc
Buna seara,
Ma puteti ajuta cu un raspuns? In anii trecuti nu am completat rubrica *2.1 Contributii sociale obligatorii, potrivit legii* din D200, doar cheltuieli deductibile, unde am inclus cass si pensii este vre-o problema? exista implicatii fiscale?
Mentionez ca sunt in sistem real.

Va multumesc mult!
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cum sa calculez dobanda legala intre persoane fizice(contract de imprumut din 2015 neachitat pana acum)?
Se calculeaza dobanda cu 4 puncte procentuale? sau se calculeaza doar dobanda simpla, fara puncte?

Va multumesc!
Răspuns la discuția Calcul dobanda legala sentinta
Buna ziua,
Revin cu o intrebare legata tot de situatia de mai sus.
Se calculeaza dobanda cu 8 puncte procentuale chiar daca in sentinta se cere sa sa plateasca dobanda legala? Nu se plateste doar dobanda legala simpla, fara puncte in plus?

Va multumesc mult!