Pentru cabinet avocat, in declaratia 200 la rubrica: cheltuieli deductibile exclusiv contributii sociale obligatorii,
se includ platile la pensii sau nu?
Buna seara,
Un ONG fara activitate economica depune D101 pe 0, adica 0 la toate rubricile? sau trebuie completata cu veniturile (din donatii, cotizatii membri) si cheltuielile (donatii).
Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu un raspuns? In anii trecuti nu am completat rubrica *2.1 Contributii sociale obligatorii, potrivit legii* din D200, doar cheltuieli deductibile, unde am inclus cass si pensii este vre-o problema? exista implicatii fiscale?
Mentionez ca sunt in sistem real.
Buna seara,
Ma puteti ajuta cu un raspuns? In anii trecuti nu am completat rubrica *2.1 Contributii sociale obligatorii, potrivit legii* din D200, doar cheltuieli deductibile, unde am inclus cass si pensii este vre-o problema? exista implicatii fiscale?
Mentionez ca sunt in sistem real.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cum sa calculez dobanda legala intre persoane fizice(contract de imprumut din 2015 neachitat pana acum)?
Se calculeaza dobanda cu 4 puncte procentuale? sau se calculeaza doar dobanda simpla, fara puncte?
Buna ziua,
Revin cu o intrebare legata tot de situatia de mai sus.
Se calculeaza dobanda cu 8 puncte procentuale chiar daca in sentinta se cere sa sa plateasca dobanda legala? Nu se plateste doar dobanda legala simpla, fara puncte in plus?