avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate Sinsi

Activitate Sinsi

Multumesc frumos!
Directorul unității.
Buna ziua! Am o colega care este cadru didactic.A fost prezenta la simularea de evaluare nationala o zi si dupa nu a putut efectua orele de predare(părinții nu si-au adus copii la ore deoarece programul a fost modificat), nici prima zi, nici a doua.( există dovezi pe watsup ca au fost chemați conform noului program), doamna a fost prezenta in unitate, dar domnul director i-a tăiat 2 zile in condica de prezență si implicit din salariu fara a fi instiintata. Este legal?
Răspuns la discuția Garantie de conformitate
Multumesc frumos!
Buna ziua!Am achiziționat un epilator care nu corespunde caracteristicilor din punct de vedere al rezultatelor enunțate.A fost returnat din cauza unei proeminente pe lampa si ca nu da rezultatele enumerate in certificat.Cum imi pot recupera contravaloarea platita?( a fost lăsat la Altex in data de 11.07.2017 si am primit mesaj in data de 27.07.2017 ca pot merge sa ridic produsul de la sediu).
Răspuns la discuția Plangere penala și calomnie
De toate inregistrarile contabile eu răspund,nu exista alt contabil în scoala
Dacă colegii mei membrii ai consiliului de administrație al scolii au votat pentru depunerea unei plângeri penale nefondate (ca am furat laptop-ul scolii care era in gestiunea mea eu fiind contabilul sef al unitatii) în timp ce ma aflam în concediu medical cum i-i pot trage la răspundere?
Cui trebuie sa ma adresez dacă în calitate de contabil al unei scoli ,am bănuieli ca unele facturi sunt decontate și de către Asociatia Parintilor din scoala ?
Bună seara! Dacă o profesoara este platita și semnează condica de prezenta zilnic de 8 ore,cum poate fi angajata cu program de 4 ore pe zi în același timp în aceeași scoala de către Asociația Părinților din scoala?
Bună ziua! Am primit un contract de mentenanță care începe de la data semnării,respectiv 09.12.2016,dar mai exista unul care expira la 31.12.2016,încheiat cu același furnizor,cu același obiect