avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie de conformitate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie de conformitate

Buna ziua!Am achiziționat un epilator care nu corespunde caracteristicilor din punct de vedere al rezultatelor enunțate.A fost returnat din cauza unei proeminente pe lampa si ca nu da rezultatele enumerate in certificat.Cum imi pot recupera contravaloarea platita?( a fost lăsat la Altex in data de 11.07.2017 si am primit mesaj in data de 27.07.2017 ca pot merge sa ridic produsul de la sediu).
Ultima modificare: Joi, 27 Iulie 2017
Sinsi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan me , utilizator 07:30, 6 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos!
Poate sa mearga direct in justite?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am cumpărat dintr-un impuls o rochita de la un magazin ... 1Iuliana30 1Iuliana30 Buna ziua! Am cumpărat dintr-un impuls o rochita de la un magazin random, achitata integral, mai mult convinsă de către vanzatoare, dar îmi asum ca este ... (vezi toată discuția)
Refuz returnare produs achizitionat on line ann10 ann10 Am achizitionat un produs de ingrijire peronala, am deschis cutia , care era \"sigilata\" cu o bucata rotunda de banza adeziva care se putea lipi de multiple ... (vezi toată discuția)
Refuz returnare produs defect achizitionat online Florina Dinca Florina Dinca Pe data de 17 septembrie, am plasat si platit o comanda online pe CEL.ro pentru un laptop, cu ridicare personala din showroom pentru ca urma sa plec din tara ... (vezi toată discuția)